![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #611 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bittiyse söyle .... Y.o.k yere savaşmayalım .. Canın çekmiyorsa yılları boşuna harcamayalım ... Bittiyse söyle ... Sevgili rolü oynamayalım ... Aramız karalanmışsa aşkı boşuna kandırmayalım ... Yakmam resimlerini odama ışık yaparım emin ol ... Bu hayat biterken de aklımda hep sen olacaksın ... Zorlama gözyaşını akmaz ... Mecburen üzüntü olmaz ... Bana bir borcun y.o.k... AŞKTA TELAFİ OLMAZ... ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #612 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Şu dilime kolay ama yüreğime zor bi’ durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum...
__________________ Sen vodafone gibi anı yaşarken ben Turkcell gibi her yerde seni çekemem... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #613 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tek vücut olsak ya yük sek doz alıp burda mutlu ölsek ya yıllar önceydi çokta güzeldi şimdi düşünÜNce benimsin demişti bende senin RENKLİ RÜYALAR OTELİNDE
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK Konu utkux tarafından (11-08-2008 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #614 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sana dostum diyenLer varya ,aLayı hava
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #615 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben aşkı unuttum aylar önce.. kirlenen kalbimi yıkadım az önce.. yalnızlık acı vermez oldu... gelecek benim için seferber oldu.. ben ağlamazdım senden önce.. sen hep üzerdin soruyu görünce.. ben nefessiz kaldım sen gidince.. sen kalpsiz kaldın bensiz gidince.. sen bana gülümsedin o ilk anda.. görünen oydu ki bu aşktı bi anda.. o gün kara bulutlar varmış havada.. gözümde canlanan bu ilk anı geriye tek senden kalan.. ben ağlamazdım senden önce.. sen hep üzerdin soruyu görünce ben nefessiz kaldım sen gidince.. sen kalpsiz kaldın bensiz gidince.. şimdi içimden geldi bunnarı söylemek.. yeniden doğsa aynı şeyleri hissetmek.. aşk için herşeyi feda etmek,ziyan etmek isterdim sonunda yine yalnız gitmek.. ben ağlamazdım senden önce.. sen hep üzerdin soruyu görünce.. ben nefessiz kaldım sen gidince.. sen kalpsiz kaldın bensiz gidince..
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #616 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşam dediğin nedirki bir gün misali gelir geçer yaşarsın hayallerini nefreti besler içindeki bir çocuk bakışların serin olur güneşlerin soğuk günün gelir kaderinde çekilir tetik bamm işte o an biter hayat kafasta zann bu kadarda kolaymış ölüm denen lanet kurşun beynini deşer iste sana vahşet doğusu ve batısı dünyanın yer yarısı böyle yaşıyor bu onların yarası bitsin artık kabus bitsin artık ölümler 98 durun yeter artık yeter !
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #617 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çocukluk naftalinle gizli Hatıralar sarı benizli Kim kerizdi ? Belki aklım bir denizdi ben boğuldum. Kim sorumlu? Gözlerimde hava bulutlu Yarına sansürü Tanrı koydu Filmler hep sinemaskoptu Son yabancım bir maskottu. Geçmiş her zaman siyah beyaz Hayatım enstrumental. Kalendarım duvar süsü Bulantılarda midem Çok sebeb ürettim fabrikalarım iflas etti. Kİm samimi ? kim hakiki ?...bana cevap verin!... Özür bir borç gibiydi en zor ödenen hali. Kalbi hacize verdim oysa borçlu sendin Bir bahaneden ibaret terkediş. Bilinen en son halim bir zavalli,yaşıyorum bunu da bil. Gidiyorum adimi sil,acıyorum yaramı deş !... Varlığın yoğunla eş ve keşmekeş bu yolda ölüme terk bin leş. Ve rüzgarımla yüzleş... Şafak yüzbeşte meşke daldı çilekeş Uyku geç gelir nöbette uyuma yok !... Korku içime sorgu tıktı.Satırbaşında kalbim hep kırıktı. Gözlerimin içine bakamadınız içiniz hep fesattı. İçim dışıma çıktı,içimi kemiren her fare için bir kapan yarattım. Şüpheli paranoyaktım. Canımı yolda buldum,tuttum kolundan evine soktum. Yarımı gömdüm,yarımı güneşe döndüm,kendimeydi küfrüm. Ve dikkat et dilinde hep tükürdüğün. Sömürdüğün bu ruhta haykırışlar kör düğüm. Mazeretimdin.... Her suçumda hazretlerimdin yalvarır oldum. En son halim bir zavallıydı,şimdiki bene beni sorar oldum vallah... Nezaretimdin... Karanlıklara bir şiir oldun onca okundun En son halim bir yabancıydı Ozan-ı bedbaht kalemini kırdı. Sat-ı müdafa zorunlu Adalet karaman oyunu Sonunu bildiğim bu yol önüme serdi bilinmez uçurumu. Gözlerim krater çukuru Yine de elimde tek düze kalem yazarım karamsar kompoziyonumu. Getirin artık sonumu!... Onuru zedeler alaya vurulan her doğru. Her geçen dakika metabolizma çökerten olgu. Şıkkı seçti ademoğlu. Yanlışın gurur bıçaklar,orda duran o alçaklar yaşamın biberi tuzu. Huşu içinde yatsın ölü bebeklerim. Bir buğulu aynanın yörüngesinde,ortalıkta dolaşan bu buğulu yansımalara hipnozum. Ve uluya anlaşılmaz bir tavırla ''yorgunum!...'' demek neden ? Umutsuzum bugünden. Al ve yerine koy hataları. Ben her cevaba bir soruyla kafa da tuttum. Bir tiyoyla bir tiyatro kurdum,kendim oynadım ve arenasında bir savaşçı buldum kördü. Köprü ortadan bölündü sagopa gördü!... Yokluğun ki; zoraki bir ölümdü.En derin... Yazarın olsun ellerim. Aklımın odalarında yangın çıksın beklerim serin. Ben kimim ki; bilmemekteyim. Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin....
![]() | ![]() |
![]() | #618 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Aşktan Ne Haber - Sezen Aksu Aç kalbini ben geldim Sıkı sıkı tut bırakma Zar zor yıktım duvarlarımı Kıymetini bil uzatma Bak yaldızlarımı döktüm açtım kapılarımı gir içeri Gör parklarımı bahçelerimi Anla ben büyük harflerden ürktüm Ben anlamam toptan tüfekten ben anlamam taştan yürekten Anlamam akıntıya kürekten Bunları boşver ne haber aşktan Gözlerini arkasını Sözlerinin alt yazısını Kalp diline çevirdim çoktan Okudum öztürkçe acısını Söz-Müzik. Sezen Aksu
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #619 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #620 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaç sokak var gördüğümde ağladığım bilirmisin? Yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin? Bitti demek zor alevi dost yüze düşman Mumlar sönmez oldu bastığım nedenler hüsran!
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 21 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 21 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |