![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maNga Grub’u 5 Senedir süren sessizliğini Şehr-i Hüzün adını koydukları yeni albümleriyle bozdu. Bana Rock ve Metal müziği sevdiren grup 15 Nisan 2009 tarihinde yeni albümleriyle müzik marketlerde yerini alıyor. maNga ilk albümleriyle altın plak ödülünü kazanmış ve Bir kadın çizeceksin,Bitti Rüya, Dursun Zaman, Yalan gibi kliple süsledikleri unutulmaz şarkıları arşivimize kazandırmıştı. Yeni albümde 16 şarkı bulunacak ve bunun yanında prodüktörlüğünü grup solisti Ferman Akgül’ün üstlendiği 150 dakikalık bir maNga belgeseli dinleyicilere sunulacak. Albümün mastering işlerini yapan isim ise beni gerçekten çok şaşırttı çünkü Madonna, Moby, Metallica, Björk, Travis, Korn gibi isim ve grupların albümlerinde mastering işlerini yapan Ted Jensen bu albümde maNga ile birlikte çalışarak albümün mastering işlerini üstlenmiş. Albümde maNganın konserlerinde sıkça seslendirdiği Cartel grubunun unutulmaz şarkısı evdeki ses şarkısı, Cartel grubundan Alper ile beraber seslendirilmiş. Albümün ilk klibi “Dünyanın Sonuna Doğmuşum” adlı parçaya çekilmiş ve klipte yönetmen o larak yine dünyaca ünlü bir yönetmen Yon Thomas ile çalışılmış. ![]() Şarkılar 1- Gün Doğumu 2- Beni Benimle Bırak 3- Dünyanın Sonuna Doğmuşum 4- Cevapsız Sorular 5- Evdeki Ses 6- Her Aşk Ölümü Tadacak 7- Şehr-i Hüzün 8- Hayat Bu İşte 9- Üryan Geldim 10- Tek Yön Seçtiğin Tüm Yollar 11- Gecenin Ritmi 12- Hepsi Bir Nefes 13- Sessizlik Sona Erdi 14- Kaçamak Faslı 15- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 16- Gün Batımı Şunu söyleyebilirim ki benim gibi sadece Rap dinleyen sadece Rap dışında Sezen Aksu dinlyen biri bile bu albüme 10 üzerinden 11 verdi.Özellikle Ferman Akgül bu albümde büyük bir performans göstermiş.
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #5 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel nu-metal yapıyorlar Geçenlerde konserinede gittim. Ama nu-metal için ilk tercihim LİNKİNPARK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | ne metali abi yapmayın etmeyin..dj kabinine geçip 2 cıgıcık yapıp 2 de akoru vur...üste de vokal yap oldu nu-metal..kolay mı abi o işler o kadar...vasat bir grup olarak görüyorum mangayı..ama türkiyede pek yapılmıyor yaptıkları müzik diye hep ön plandalar..başarılı olduklarından değil...ilk albümlerinde öne çıkan parçalar hep düet parçalar oldu..insanlar ilgi gösterdi..ikinci albüm de meraktan alınacak takip edilecek..benim gözümde vasatın altı bir grup..seveni var sevmeyeni var..saygı duymak lazım..ama nu-metalle pek alakası yok..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dediğine katılıyorum.Nu metal olarak Türkiyede rakibi fazla olmadığı için ön plandalar.Olağanüstü bir gurup değiller.2-3 güzel şarkısı var sadece onlarla prim yapmaya çalışıyorlar.Hatta bi ara bana sanki linkinparkın çakma versiyonu gibi geldi ama pek önemsemedim. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bana katılmana sevindim..ama bu müzikle 12-13 yıldır haşır neşir olmuş birisi olarak söyleyebilirim ki bu müzik nu-metal değil..!
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Senin kadar tecrübeli değilim.Görüşünüe saygı duyuyorum. Bu adama rakip olacak biri çıksa ülkemizde nu metal gelişebilir. Çıkardığı kliplkerde halkımızın ve gençlerin zzihin dünyasında biraz etki yaratmıyor da değil. Bence nu-metal ama o kadar etkili değil.Hakkını yememek lazım bana kalırsa. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | ona bakarsan hande yener de çektiği kliplerde halkımızın ve gençlerimizin zihinlerine etki ediyor ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |