![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Daha ilkgünden Sıkıyorum Ama Emin Olbunları Bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarımı Ögrenmelisin Herşeyin Bir sınırı var Hayatta Benim sınırımı Görmelisin Kendimi Taniyinca Bunu Atlatirim Beni Birdaha Göremessin, Eger Beni Deli Gibi Seveceksen Aşkımın Degerini Bileceksen Hergece Gözümde Tüteceksen Hayatıma Hoşgeldin..Diyorum Ama Birkac günde Biteceksen Başkalari Gibi Üzeceksen Habersizce Cekip Gideceksen Kusura Bakma Elveda Diyorum Daha ilkgünden Sıkıyorum Ama Emin Olbunları Bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarımı Ögrenmelisin Herşeyin Bir sınırı var Hayatta Benim sınırımı Görmelisin Kendimi Taniyinca Bunu Atlatirim Beni Birdaha Göremessin, Eger Beni Deli Gibi Seveceksen Aşkımın Degerini Bileceksen Hergece Gözümde Tüteceksen Hayatıma Hoşgeldin..Diyorum Ama Birkacgünde Biteceksen Başkalari Gibi Üzeceksen Habersizce Cekip Gideceksen Kusura Bakma Elveda Diyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |