![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() |
buyrun arkadaşlar..can sıkıntısından takılıyorum arada sırada ![]() RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting yorum yapın ya ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnidiriyorum kardeş bakalım .. ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Emeğine saglık güzel yorumlamıssın...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | teşekkür ederim süper modum..bu 2.şarkı yükleyişim..daha önce de cem özkan-dön bana yüklemiştim buraya..ama ne bakan var ne de yorum yapan..umudumu kesiyordum valla..teşekkürler tekrar yorum için ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben bu rapidden bişe indiremiom zaten ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | rapid'ten nasıl indiremiyorsun..linke tıklayınca açılan sayfada free user'a tıklıcaksın..bir sayfa daha gelecek karşına..orda bir sayaç var geriye doğru sayan..o sayım bitince download butonu çıkıcak..tıklayıp indirceksin :s
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | net bilgimide geliştiriorum gzel forumum sayesinde ![]() ![]() dinliorum şimdi... çoq güsel olmuş abi yaa...bnde sesini hard rock tarzı zannetmiştim ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | Alıntı:
rock grubumuz var zaten..arada metallica,iron maiden falan da çalıyoruz..ama tabii grup olarak çalınca arada heavy metal de söylüyoruz..hard rock da..sesimi ayarlıyorum ona göre..ama evde olunca durum farklı..malum evdekiler pek dinlemiyor ingilizce ve hard rock parçalar..mecbur böyle şeyler takılıyoruz evde ![]() ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işi bilioRum diosun..saygı sonsuz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzeL oLmuş Hakan Abi , helal.. ses'te süper ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |