![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tamam alıntı yapmıyalım ![]() 2000 yılına kadar techno, trance, hardhouse, hiphop ları dinlerdim fakat ne zaman gitara başladım, işte o zaman içimde araştırma isteği doğdu. Şu anda 70.000 mp3 oldu ve %70 rock metal. Geriside bu hiphop lar.. Best Eagle bence biz arkadaşlara bir SatyricoN - Supersonic Journey dinletmeliyiz ![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Şemmamme' yi geyik olsun diye yazdım. Sen biliyorsun zaten, onlardan ne kadar nefret ettiğimi Mehlika ![]() Kafa sallamak veya kolbastı hareketleri yapmak veya crip-killa, triphop, hiphop - helikopter hareketleri... Herkesin deşarj olma zevki ayrı. Tabi gitar çalarken hele güzel bir solo ise insan uçuyor mesela. Metallica efsanedir zaten. Ritimleri Halka hitab eder ve soloları her ne kadar bir çok kişinin olumsuz notuna maruz kalsa da, bence süperdir. Bu arada iyi hatırlattın, niye Metallica şarkılarından birine video yapmadım :-s Ayrıca Metallica düşmanlarına şunu da yazmak lazım. Ya Allah aşkına, bana bir grup göstersinler ki Metallica kadar hit şarkıları olsun.. Yok..
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. Konu Strike EagLe tarafından (14-08-2009 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | the scorn torrent ya da a new enemy bnce ![]() ![]() HoplayaROCK zıplayaROCK inanaROCK coşaROCK e birazcıkta matROCK dinlemek lazım ROCK diorumm ![]() ![]() ama saygı var unutulmasın ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Eeeeee şey peki For Hot- Begüm şarkısınıda saygı çerçevesinde armağan edelim mi ![]() ( ehaha) ..
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oleerr ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben yazdıklarınızı anlamıyorum yahu... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ablamm tmm istediin o olsun 2 dakkada tercüme ediim neyi anlamadın ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neyse ben açılan sosya lgruba bir bakayım,derslerime ordan çalışayım. ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | estağfurullah ablacım ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben metal müziğe laf ediyorum . Konuşmak tartışmak isteyen profilden msn alsın . Konuşalım .
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |