![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() |
görüşlerinizi burada belirtebilirsiniz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() | almora veya teoman&şebnem ferah'ın katılması müzik zevkinden sonra gözümüze de hitap edebilir
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ajdar katılsın...
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | türkiyenin katılmasına karşıyım..her sene aynı olaylar,aynı meseleler konuşuyoruz puanlamadan sonra..İnanın kimin nereye puan vereceğini biliyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | çarşı katılsın olmazsa HAYKO KATILSIN
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kıbrıs rum kesimi yunanistana 12 onlar onlara doğu avrupa ülkeleri aynı kuzey zaten akraba bize bi gurbetçilerin olduığu bide Azerbaycandan geliyor Mehter takımını yolluyalım...
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Ajdar ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kim ile katılırsak katılalım yada hangi şarkıyla katılırsak katılalım siyasi olaylar yüzünden birinci olamayacağımız için bence en mantıklısı katılsak bile avrupa tarzı müzikle değilş kendi ezgilerimizi tanıtarak katılmalıyız. En azından kendi ezgilerimizi duyurmuş oluruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana göre Türk motiflerini Batı tarzına uygun olarak işleyebilen Manga grubu katılsa iyi olur ama bu sene yarışmaya pop sound ile katılacağımızı sanıyorum. O yüzden isim pek önemli değil ama kaliteli besteciler işin içinde olmalı mutlaka..
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |