mezarkabuL | 09-10-2009 15:42 | Alıntı: KanKokusu´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1118599)
Epicanın bütün şarkıları çok güzel. ama bu şarkı apayrı bi eser.. manyağıyım bu şarkının.. +rep kübra...
simoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e !!! | teşekkrler cnm:D Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1118636)
bu cry for the moon olan şarkı di mi :D bu yaz staj dolayısıyla kaçırmış bulunmaktayım zaten epica konserini birden gene depreşti o hallerim :D simone aplamı göremedim uleeennnnn -.-
bu arada kaç kişi toplarsınız diyen arkadaş şaka yapmış sanırsam :D bi hellfest bi wacken ossun moskova konserleri ossun güney amerikadaki herhangi bir konser ossun hatta hindistanda mısırda falan bile 100.000 kişi civarında toplanıyor bir stadyum meydan konserinde ya da festivallerde zart zurt :D | aynen...(: Alıntı: Strike EagLe´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1118655)
Kübra canım birşeye sıkıldı ne var ne yok profilden sildim, neyse kısa zaman sonra gene resimleri koyarım o yüzük olayına kaldığımız yerden devam ederiz. Kah kah, En son küçücük hav hav' ı istemiyodun bende nası sevimli olduğunu, onu 2 saat gıdıkladığımı yazdım birde yüzük hakkında daha önce yaptığım test sonuçlarını anlatmıştım ;D.. Neyse devam ederiz hahaha..
Epica Symphonic rock yaparda Almora yapmaz mı? Hemde Türk grubu ;) Dinlemediysen şuna bir bak. Koş koş :p Almora | sonra ben bişe daa yazmıştım:Ddewam ederük:D
almora çok severem ben yah:) |