![]() |
penceremin perdesini havalandıran rüzgar denizleri köpük köpük dalgalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar... |
Sagopa Kajmer - Vesselam |
don't youu cryyyy |
Sen bide bana sor neymiş aldanmak, amacına ulaşır hain Üzgünüm içten ama senlede anlarsın ya içtenlikten Sen bide bana sor neymiş yalvarmak, suçu bana atar hep hain Kirlenmeden kalabilsemde sıkı tutunup düşmesem olmaz mı ? |
Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden çok uzak Yabancıyım senin cennetine... |
I'm looking at you through the glass Don't know how much time has passed Oh God, it feels like forever But no one ever tells you that forever Feels like home, sitting all alone inside your head |
bir çiçek yılı sonra, kim bilir hangi denizde bin umut yılı sonra, kim bilir hangi göktesin.. |
I'm the suicider dying every night and day... Killing me is not enough to make me go away! I'm suicider seeking for the end of life... Killing me is not enough to cease the flame inside! Thus I kill and thus I'LL die.. Thus I will live for aLL time!.. |
gel neredeysen gel yapamıyorum gel aynada kendime bakamıyorumm:( |
çareler çaresiz sen yokken uzaklar bir türlü birleşmiyor yokluğunla varsın sevgiye açken ayrılıklar sevişmiyor... |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |