![]() |
bi dudaktan bi yanaktan bi gıdıktan öperdim şimid burda olsan bunu da affederim |
Dalgalarla Boğuşmak Senin Harcın Değil...Burada Güneş Doğmaz Bilirim... |
sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem desinler değişemem daha yolun başındasın değişirsin diyorlar oysa sana çıkıyor bildiğim büyün yollar.... |
Kim kim ki diyorsa Aşk azap hali doğruyu söyler Ama kim afdiliyorsa affetmeyenler kendine eder (Ama kim çok seviyorsa son bir şans verir yine affeder) Anlatmak ne zor bu hali Yaptığına deyse bari Ağlayamıyorsun Uçurumların ucunda Mucizeler başucunda Anlayamıyorsun |
kabul ettim hata bende gelme üstüme öldüm zaten kaç gün önce... |
Anlayamazsın Sana Ne Duyduğumu... Göklere Açıp Elimi Ne Konuştuğumu... |
fikrimin ince gülü, kalbimin şen bülbülü, o gün ki gördüm seni yakdın ah yakdın beni, |
Güzeli gördümü kalbini çalmalı Sebebi yoktur anam Canını sıktımı hatunu salmalı,sebebi yoktur anam Sebebi yoktur anam Sebebi yoktur anam Hatunun canı çeker Şeytan aklını başından alır,kaçar gider Satar seni o dilbere Satar seni o dilbere Yüzüne baktımı gönlünü yakmalı sebebi yoktur anam Canını sıktımı hatunu salmalı sebebi yoktur anam Sebebi yoktur anam Sebebi yoktur anam (DUMAN) |
sil gözünn yalnızlklarını o an fısılda duvarlra adımı bin bıçak var sırtımda biniylede adaşsın herbiri hayran sana... |
İçim sızlıyor doğru Ama sana git demekten başka yol mu var........ Yalın--> Kalamadım... |
Türkiye`de Saat: 11:10 . |