![]() |
sen beni sevseydin arar bulurdun, zülfünün teline bağlar dururdun. madem ayrılmakmış senin muradın, niye beni ateşlara yandırdın.... |
kime kin ettinde giydin alları |
yar olmadın var olmadın darılmadım hiç kırılmadım yar olmadın var olmadın yanımda... |
Mustafa Sandal - Herkes Mecbur Farzet seni savunmaya, Yürek gibi koyulmaya, Canım deyip uyutmaya karar verdim... Tekrar bizi yaşatmaya, Biraz daha yanaşmaya, Artık bunu başarmaya yemin ettik... Vallahi kim ne derse desin gücü yetmez ayırmaya, Aşkımıza inanmaya herkes mecbur of... Mutlu anları sonunda yalnız kalmaya, Biraz aşka inanmaya, herkes mecbur... Sabret güzel günler yakın, Sen korkma hiç sakın sakın Herkes bişey söyler ama gerçeği bilmek hakkın Tekrar bizi yaşatmaya, Biraz daha yanaşmaya, Artık bunu başarmaya yemin ettik... Vallahi kim ne derse desin gücü yetmez ayırmaya, Aşkımıza inanmaya herkes mecbur of... Mutlu anları sonunda yalnız kalmaya, Biraz aşka inanmaya, herkes mecbur... |
uyu melek yüzlüm uyu... menekşe ile halil dizisinden |
vazgectim gozlerinden |
Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik sarsar bedenimi Yok olmak anıdır şimdi |
keşke tanımasaydım seni(Murat Göğebakan şiir ) |
fikrimin ince gülü yanlış anladın |
barış akarsu - bir kasaba akşamı |
Türkiye`de Saat: 15:18 . |