![]() |
benzemez kiimse sana,tavrına haayran olayımm... |
dalgalandım da duruldum,kostum ardından yoruldum binlerce guzel sevdim dee sevdim dee en son sana vuruldum..Eyvahh sozlere bakk... |
Baharda kuşalr gibi geldin kondun dalımaaa.. susamıştım sevgiye, çiçekler sundum sanaaa, seversin diye, seversin diye:dancing: |
kalplerde son yangınızzz, iki yaralıyız şimdi ayrıyızzz , biz seninle masum ,günahsız başkasında sürgün aşkımız.. hazal sürgün aşkımız:) |
I cheated myself Kendimi kandırmışım Like I knew I would Olmayacağını bildiğim halde I told ya, I was trouble Söyledim ya berbat haldeydim diye You know that I'm no good Biliyorsun iyi olmadığımı amy winehouse-you know ı am no good un bi bölümü |
bu karanlık sokaklar benden sorulur benden yanımda yalnızlıklar birde hayalimde sen her gün böyleyim işte ben mahkum aşk kelepçe göz yaşlarım dinmezz yar sen bana dönmedikçe |
yine doooollmuş inönü doooollmuş nasıl bir aaşk bu en büyük aşk... |
Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına, Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına, Ayrılık görünmüşken, yar tutmuyor elimden, Misafirim bugün ben, gurbet akşamlarına.... |
seyyah olup şu alemi gezerim bir dost bulamadım ona yanarım... |
derdime çare baytarım yok dengeme destek tut ki durayım şafak gunesım fermanı gecer acı tatlı sayılı zamanım sancısı ama melek bir yandan seytan bır yandan basım zından yokluk var bu kacıncı sıkayetım bılmem ... |
Türkiye`de Saat: 15:18 . |