![]() |
Herkes köşesini yapmış İyi ama ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş Peki ben nası büyük adam olucam KÖTÜ OLMAK SENİ GERİ GETİRİR Mİ ACABA? |
Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi |
değme değme benim keyfime istersen sev insan istersen sevme/ sihirli bir değnek iyilik seyrek eğilip düşmektense var ölmek |
kasım-tual |
ben unuttum çoktan beni kırdığını sende unut yoksa ömür geçior yalnız benim için bak derdin ya gözlerim o gün bugün seni arıor...:( süper bi şarkı süper... |
tek gerçek var oda çarşı |
geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmediki yine düşer deli divane gönlüm Aşk' a Aşk'a vurgunum ben |
yum usulca gozlerını uzat üşümüş ellerini sakla o masum yureğini uyu melek yuzlum uyu bu dunya dipsiz bir kuyu |
ama benim ciğerim yanar,ten oyalanır can kanar,iki gözüm iki çeşme haberin yok,içerime içerime akar... embe orkstrası ve mustafa ceceli şarkısı mutlaka dinlemelisiniz... |
* Malt - Gol (1287) Ben uyurken geçen günlerGeri gelmeyecekler Fulltime yıllarıma rağmen Öç peşindeler Yönetici olabilirim aslında Yapamayan yönetir derler Ama tüm personel adaylarım Üst mevkilerde bir yerdeler Ben yedekteyim, onlar oynuyor Ben izlemekteyim, onlar atıyor Neden bilmem, hep böyle oluyor Sonuç aleyhime, uzatma yok, maç bitiyor Yıllarca ben koşup Çalıştım, çabaladım, didindim O bir vurdu Gol oldu Bana ıslak bir sopa verin Elle oynamayayım maç durmasın Topuğumu ağzına gömünce Lütfen faul olmasın Ben yedekteyim, onlar oynuyor Ben izlemekteyim, onlar atıyor Neden bilmem, hep böyle oluyor Sonuç aleyhime, uzatma yok, maç bitiyor Yıllarca ben koşup Çalıştım, çabaladım, didindim O bir vurdu Gol oldu |
Türkiye`de Saat: 17:27 . |