![]() |
Emre Aydın Unut Gittiğin Bir Yerde Unut Gittiğin Bir Yerde Sözleri: Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım Gülüşlerim vardı benim ... ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende |
derin bir denizin dibine çökmüş,bir hazine aşk denen.gafilen bir av olur aniden.bir kalp ve dieri hükmeden.benden uzakta olsun derdim körpecik çocukken...... sagopa monotonluk maratonu... |
evlerinin önü boyalı direk yerden yer vurdun sen beni felek:D |
Duman olmuş dağlarrrrrrr |
Gençliğimi kimse bilmez sakallarımdan çocuk kokusu Ağzımdan ay ışığı fışkırır benim Ceketimi yağmurlara astığımdan beri Tehlikeli şiir okur dünyaya sataşırım ben Gözüm baharlara , yüzüm yağmurlara Hüznüm dağlara küs Gözüm sabahlara , ömrüm topraklara Hüznüm dağlara küs Geceden karanlık sebebim , geceden mülteci kederim Korkarım dönmez yüreğim , korkarım güzelim korkarım Beni soracaklar , beni bulacaklar Beni yoracaklar yar Beni tutacaklar , beni yakacaklar Bana kıyacaklar yar Sorulur karanlık sebebim , vurulur mülteci kederim Korkarım dönmez yüreğim , korkarım güzelim korkarım... :(:(:( |
ilk yazda bitti telasim alnimda hep kavga duruyor vakitsiz kirstan mi bahardan mi yoksa asktan mi agladikca, agladikca bozkirlar yeserecek gorecek goreceksin agladikca, agladikca gunesi tutacagiz goreceksin |
sımdı kocaman denızlerde kocaman gemılerde neden yok kucuklugumuzdekı buyuklugumuz cocuklugumuzun bahcelerınde o evlerde kagıtta gemılerımızı yuzdurdugumuz bırseylermı kalmıs cocuklugumuzda cocuklugumuzla cozdugumuz |
pişman çok pişmanım esasen ama çk korkuyorum ya reddederse???:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:05 . |