![]() |
sözcüklerim varmiyor uzaklarina birer birer düsüyor bütün öpmelerim agir yenilgiler alarak … adresinde yoklugunu kiyamet bilerek sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip … sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip sense uzak, çok uzakta bir deniz gibisin resimlerde dokunsan dersim olur, göçerim mecburen duydum çok sonradan, adin önemli degil acin ayni tadi veriyor … adresinde yoklugunu kiyamet bilerek sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip … iste buna biçak çekiyorum simdi adi yok, hiç bir sevgilinin zaman zaman degil simdi yalniz benmiyim bu ahir zamanda dervis mekanina ask ile cagiran bu ahir zamanda … |
ayrılık deme bana ne olur ne olur damarıma basma ya canımı al heled de bu kadına(ben deiştirdim:D) çünkü o artık sensiz olamıyor |
Lavinya Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar Lavinia yanımda kal Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Adını gizleyeceğim Sende bilme bilme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Ama .... |
elimde bir fotoğraf o şimdi burda olmalı....:( |
evlerinde lambalari yaniyor göz göz olmus ciğerlerim kanıyor beni gören deli olmuş sanıyor ölürümde ayrılamam yar senden aman bir bahçeye giremezsen durup seyran eyleme eyleme aman bir binayı yapamazsan yıkıp veyran eyleme aman bir güzeli sevip de alamazsan ismini aleme rüsva eyleme evlerinin önü boyali direk yerden yere vurdun sen beni felek her acıya dayanamaz bu yürek ölürüm de ayrilamam yar senden farklı olsun dimi |
Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Ama .... |
Alıntı:
|
vur mısramı dertli çal kadeh kırık yürek dar vurdu goncama ayaz ağla ince saz yar gidiyor ağrıma hançer vurun bağrıma efkara güfteler az ağla ince saz |
İstisnalar kaideyi bozmaz, kuru yanında yaş telaş yapmaz Eli uzun alemin, cebi de tenha, sivri dillerin alayı Kesilir anla |
MODE XL - HADİ YOL(sktr)AL en büyük sevda sözü sktriçekmektir............ yanlış anlamaya şarkıda geçen sözü dediniz bende yazdım |
Türkiye`de Saat: 11:34 . |