![]() |
bunca yıl herkesten kaçtın en sonunda buldun sandın.. ansızın içini açtın, yapma dedim, yaptın gönül.. |
Sözlerimi geri alamam(:() Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem. Akıyorsa gözyaşım kurumasın, Coşup seven gönlümse durmasın, Dost bildik anılarım çağırmasın, Bir daha geri dönemem. Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da(bana hergün bayram:D) Her nefes alışımız bayramdı. Bir umuttu yaşatan insanı. Aldım elime sazımı. Yine aşınca çayın suyu boyunu Belki yeniden karşıma çıkacaksın. Göz göze durup bakınca(hade tekrardan aşık olursam:() Göreceğiz, Neyiz ve nerelerdeyiz, Bilemiyoruz Şimdi. BULUTSUZLUK ÖZLEMİ-SÖSLERİMİ GERİ ALAMAM.. |
beni sefmek için programlanma devrelerini yakarım SAGOPA KAJMER-KENDİME SARILIR DONARIM (bu söse bayılıyorum) |
Sagopa kajmer - Vesselam. |
Dayan (Mustafa Sandal) İçimde ki heryeri kapladı aşk bu gece... Sen arada derede kaldın sana aşk olsun... Dayan... Hadi kalbinin günahları birer yalan... Asıl sayılan o gözlerin... Dayan... Sana ettiğim yeminlerin hepsi yalan... Asıl sayılan şu sözlerin... Önce yanına gelip... Bi kerecik öperdim... İçime çekerdim ancak.. Sonra elini tutup... Geriye dönerdim... Unutup giderdim ancak... Kalamıyorum... Dönüpte gidemiyorum... |
haklıymışsın ben uyurken üstümü örttüğünde....geceler umutsuz...geceler yarınsız..geceler YALANCIYMIŞ meğer.....:(:(:(AynA-geceler.... |
ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın kendin içindeyken kafan dışındaysa çaresi yok kardeşim her akşam böyle içip kederlenip mutsuz olacaksın meyhane masalarında kahrolacaksın şiirlerle şarkılarla kendini avutacaksın ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın |
gel benimle çok çok uzaklara hüzünlerimi bir parça aşkla değiştir gel benimle bilinmez duraklara mevsimlerimi bir dalga yaza dönüştür.. bırak dudaklarından benler okunsun bırak ellerim saçlarına dokunsun bırak kulaklarında sesim uğulsun bırak ellerim saçlarına dokunsun söz veriyorum herşey çok güzel olacak sadece sen ve ben.. |
Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam |
bir sabah uyanınca farklı olur tüm dünya...bir insan suretinde tanıdık bis sevdayı....aşk Tanrı nın armağanı geri çevrilmes bu acı hep asildir kolay kolay silinmes.......AynA-çocuğum.....:( |
Türkiye`de Saat: 12:11 . |