![]() |
bir gecelik bir aşksan omuzlarına abanan bir anıdan kaçıyorsan dibe vurmuşsan ya da hala düşüyorsann rüzgar gülü rüzgar gülü hiç bu kadar üşüdün mü?? |
KadéR ßéter zéngini duygu haziném iflas Diline hakim ol ßak sol élimde alyans... |
yüreğine kulak verdim nefes aldı ben dinledim duyduklarım anlatılmaz sır vermedim sevdim. |
Kenar süsü oldum hayatında Yani olmasam da olurdu.. Kaza süsü de verirdin vefatıma, Yokluğum boşluk yaratmazdı.. |
avucumda gül diye sakladım dikenlerini senne yaptın vicdansız yıktın hayallerimi bütün aşkın sevgin bumuydu yaşananlar oyun kurgumuydu benim aşkım sudanda duruydu sensiz bu aşk artık günahkar sensiz geceler efkar |
Bir avuç cénnet istédim ama vermedi.. MutLuLuk ç0ok uzakLarda.. Şimdii, kadérime küfredérim hayat zindanında KaLbim oLsun yerim dedim ya beni terkedip giden… ÖyLé oLsun bekLedim seni şarap kokan arka sokakLarda… |
sen uzaklarda değil damarımda kanımsın ben sensiz yaşayamam hayatımsın canımsın |
Happy As a Girl :D |
Adaletin Sırtı Dönék. Yirmi Beş Senelik Béni Gömek élimdé mezara Kürek, Hadi Gidélim ve bénı gömeLim. :D:D:D |
tarabya da villası cafcaflı arabası hergün barlarda gezer istanbul hovardası http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif. |
Türkiye`de Saat: 16:05 . |