![]() |
hani görmek ister ya gözlerin bir saniye için canını verirsin ölürken bile yanımda ol sevgilim cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim .. |
seninle bir daha aynı yolda yurmem senınle yuruyen o yolda tuzaklarım var |
Kalémlerimin ucu zehirli iğne Sayfam isterik,yazsan doymaz Gönüldendir şikayet, ateş kesilse ceset yerdén kalkmaz Bitkin bitkiler mefta... Koy başı rahatçana yastığa... Geçmiyor günlerim hafta.... Şikayetnamém yasta. |
Aşk, Dön ölümden bir sebebten gir dünyama Aşk, Dön ölümden geç tenimden gel gir dünyama Aşk, vur yürekten Aşk, yak gönülden Aşk, geç tenimden |
PrangaLar işLemez Ruhumuza AsLa... |
yıllardır bu sevda büyüdü bizde beşiktaş sen varsın hep kalbimizde şampiyonluklara beraber koştuk birlikte ağladık birlikte coştuk her zaman her yerde bayrağın göklerde birsin hep dillerde sen... beşiktaşım çok yaşa canım feda yoluna gururluyuz mutluyuz siyahın beyazınla karakartal çok yaşa büyük taraftarınla gururluyuz mutluyuz siyahın beyazınla |
Bu aşk havuz problemii Yeni farkediyorum |
Evet bu bir aşk şarkısı evet bu bir kalp ağırısı evet bu namelerde yanan var en derinden ah bir bilsen içimdeki alevi bir görsen |
ben bana kendim için lazımım hatıram olsun sana şarkım lapa lapa kar yağssın manzaralarımı beyazlara boyayın... |
ben sadece}3 ben olmakkkkkkkkkk,,,, istiyorum |
Türkiye`de Saat: 09:27 . |