![]() |
severek unutmak olur işmi bilerek uçuruma önden atlanırmıki kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz boş bırakıcam yerini.... |
asi ruh |
Özgün - Yalnızlık... |
kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür.... sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim... vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim.... kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerimm..... |
Somebody else 'Round everyone else Watchin' your back Like you can't relax You're tryin' to be cool You look like a fool To me avril lavigne- complicated |
Good evening This is the voice of enigma In the next hour We will take you with us Into another world, Into the world of music, Spirit and meditation Turn off the light, Take a deep breath And relax Start to move slowly, Very slowly Let the rhythm be your Guiding light "İyi akşamlar. Enigma’yı dinliyorsunuz. Önümüzdeki bir saatlik sürede sizi başka bir dünyaya; müziğin, ruhun ve meditasyonun dünyasına götüreceğiz. Işıkları söndürün, derin nefes alın ve rahatlayın..." Ve tempo: "Yavaşça hareket etmeye başlayın... Çok yavaş. Ritmin sizi alıp götürmesine, size yön vermesine izin verin." |
YoruLdum chooK yoLun aChıK oLsun kiMse qeRi dönMez (hayko cepkin - son keZ) |
unutursun için yana yana,unutursun ölüm sana bana... |
sil adımı baştan yaz kalbıné baş harfı buyuk olsun yenıden kufret gecmısı hadım etık olmadı bn suyun oldum bardak dolmadı... |
Hadi Deli Oğlaann Hadii Belime Dolaann :D |
Türkiye`de Saat: 04:05 . |