![]() |
boş yere koşarken hayat yolunda ne dertler çekmişiz bileniniz yok gözlerden dökülen gözyaşlarımda eriyip gitmişiz haberimiz yok.... |
Seramoni ustası rap yap,bağır!… öyle robot dansı yaparım ki kalbimi teneke sanır Hardcore kırık çocuk,kırık kız. (Break-boy,Break-girl) swipes,headspin,ninetee-nine,bu ne hız ben sago old school’dan,new school ”hırs”. kendinle dalga geç bizden tırs!… |
Bizee Aşkkk Lazımmmm Bizee Aşkkk Lazımmmm Bizee Aşkkk Lazımmmm :) |
eğer bir masal perisi girerse rüyalarına..................... |
huzur özür dilemeli bana uğramadığıher gün için Gurur of etmeli ona sadık olamadım tek eksiğim... |
Bârâ'nın yaşı gözümün, özü bed nâm salmış hüzünümün yüzü gülsün. Ahvalim suskun, dokunan bana mendil tutsun . |
Vah vah bensiz öksüzmü kaldın vah vahHani sen hiç ağlamazdın?Bu ibretlik halinle vah sana vah sana vah Çok hicaz gödüm seni.=) |
Yaklaş bana yanmazsın yansan da o senin içinde yangın. Şu an aklına düştüm aklın yolu birdir dedim yürüdüm. Mevzum nedir anlarsın arzum sana yalvarsın. Şu an kendimi gördüm küçüldükçe küçüldüm eyvah!=)=)=)=) Saqocuyuz=)=)=)=) |
Denedim olmadı , çabalarımın sonu nihayete varamadı ben hüsrana komşuyum , yolları gözler meczubum uykum kaçtı , iflasın eşiğine battı , bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır , vardır şerrim de velâkin kalanım hayırdır. |
Alıntı:
Şeytan diyor ki yanaş şuna Adını anma sataş şuna Deli kader seni karşıma Çıkaracak mı bilen yok :D :D :D :D :D :D :D Can üzülür buna taş değil Çekilecek gibi aşk değil Bu gönül herşeye aç değil Doyuracak mı bilen yok :dancing::dancing::dancing: |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |