![]() |
Bu şehir girdap gülüm Girdapta mehtap gülüm Bu şehir girdap gülüm Girdapta mehtap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Yezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Yezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm |
Bir ganimettir ciğerinden geçen her nefes Gitti giden hiç gidenden var mı ses Biri yer biri bakardı öyle koptu kıyamet Büyüklük göstermekti küçüklüğe alamet |
Sewdim Bir kez ınan çıkman aklımdan Hayal olmus, Düş Olmuş Hep Bendesin ... Mecnun Bana Ahbab ola Dost ola, Dert Kimdeymis,İnan Gorsun Isterım ... |
gülki sevgilim gülki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim...:love: |
ben bir ceviz ağıcıyım gülhane parkında ne sen bunun farkındasın nede polis farkında |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yıldızlarda kayar durmaz yerindeeeeeeeee :) |
deniz koydum adını , kederi bende kaldı , uzak köyler kurdum birbirine, denizine aldandım... |
huzur özür dilemeli bana uğramadığı her gün için Gurur of etmeli ona sadık olamadım tek eksiğim belki buydu yazdıklarımı dinlenecek hale getiren zehri tatmak gerekir bazen bilki senin elinden... |
eller günahkar diller günahkar bir çağ yangını bu bütün dünya günahkar masum değiliz hiç birimiz grup 84 |
Derdime çaree Baytarımm yok:D sagopa kajmer |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |