![]() |
eski resimlere baktım daldım bir cigara yaktım resmine bir mermi çaktım gelmezsen gelme :D:D:D |
Grup 84 - K.G.B Kimseler görmesin,kimseler bilmesin,benimle yaşasın ölsün bu sevda Hiçbir şey yapmadan öylece izledin beni alay eder gibi ahhh Zamana bıraktın çünkü biz hep yarım kaldık bir masal gibi off Olmuyor,bir türlü başlamıyor sen olmasan şu kalbim kimseye boyun eğmiyor,beğenmiyor Kimseler görmesin,kimseler bilmesin,benimle yaşasın ölsün bu sevda Durdurak bilmeden,yaşlarım dinmeden,benimle yaşasın ölsün bu sevda Koşulsuz sevmenin,tutarsız dinledin beni bir çocuk gibi ahh Uzaktan görmeyi,tenimden sakındın beni yabancı gibi ahh Olmuyor,bir türlü başlamıyor sen olmasan şu kalbim kimseye boyun eğmiyor,beğenmiyor Kimseler görmesin,kimseler bilmesin,benimle yaşasın ölsün bu sevda Durdurak bilmeden,yaşlarım dinmeden,benimle yaşasın ölsün bu sevda |
Melek olup gelmedin mi hic ana??Bu yaban ellerde bana oglum demedin mi hic ana?? Cekmedin mi gul dedigin kokumu icine??Ellerimi tutmadin mi??Ben uyurken gozlerimden opmedin mi ana?? |
Su akar derinlerde efkar yar aman Yokluğun şu canıma zarar Gözlerin kilitler dünyamı gel aman Kirpiklerin kalbime çarpar Aklın karasındayım Ateş arasındayım Aşk kaçanı bağışlamaz... Dönüp baksa eser kalmaz kederimden Suskunluğum gönlümün gürültüsünden Yürek sever bile bile Gurur aşkta... |
Bitecek bir gün diye Gelme, Gitme, görme ,sevme hiç Düşme, Benim düştüğüm gibi bu aşka. Düşman oldum, pişman oldum, Seni sevdiğime, Senin olduğuma bu gece |
Gelmeee gelmeee gitmee görmeeeeeee sevmeee hiç düşmeeeee benm düştüğüm gibi bu aşkaaa. |
oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdk ya, öyleyim... |
şeytan diyor ki yanaş şuna... |
deli kader seni karşıma çıkaracak mı bilen yok |
Gripin - Böyle Kahpedir Dünya Söyle kaç yaşındasın Dertlerin başındasın İstisnasız her an Geçmişi özlüyorsan Bilmem kaç yaşındasın Gözleri yaşlardasın İstisnasız her an Yarını düşlüyorsan Yolculuk nereye Neler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye Hadi durma ağla,ağla Yaşlar kurur zamanla,ağla Böyle kahpedir dünya Son bulur kollarında Hadi durma ağla,ağla Yüzünü ıslatmasan da ağla Belki hepsi bir ruya Son bulur kollarında Söyle kaç yaşındasın Herkes kadar yalnız mısın ? İnce ince titremen Soğuktan mı sanırsın ? Bilmem kaç yaşındasın Herşeyin farkındasın Acılar biriktirip Damla damla harcarsın Yolculuk nereye Kimler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye Hadi durma ağla,ağla Yaşlar kurur zamanla,ağla Böyle kahpedir dünya Son bulur kollarında Hadi durma ağla,ağla Yüzünü ıslatmasan da ağla Belki hepsi bir ruya Son bulur kollarında Söyle kaç yaşındasın Dertlerin başındasın İstisnasız her an Geçmişi özlüyorsan Hadi durma ağla,ağla Yaşlar kurur zamanla,ağla Böyle kahpedir dünya ;) |
Türkiye`de Saat: 12:11 . |