![]() |
Anlasaydın şaşırırım aşkın dilinden Senin için sakladığım kalbe ne yaptın Şiir olsam dize dize senin adına İntizar ekleyip denize attın Anlaymadım ben dayanamdım ben Şu 3 günlük ömrüne beni sığdıramadın Anlaymadın sen dayanamdım ben Şu 3 günlük ömrüne beni sığdıramadın. |
ay lav yuu beeeybeeee na nı na na nı na nanaaa beybeee:D (burdaki nana o nana diil:D) |
Murat Boz - Uçurum Yangın var içimde imdat! (imdat! imdat!) Durdurma yüreğini Kandırmadık içini anlat (anlat anlat) Birine bile güveneme diğerine Denedi denedi hiç kimse inemedi en derine Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum Yangın var içimde imdat! (imdat! imdat!) Durdurma yüreğini Kandırmadık içini anlat (anlat anlat) Birine bile güveneme diğerine Denedi denedi hiç kimse inemedi en derine Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum ! |
allah belanı versin,allah seni kahretsin,sana gelen bana gelsin yaaaarr..:D not:sözlere baktım da ne alaka ya önce sövüyo sonra sana gelen bana gelsin diyo angut:D:D |
en kötü ihtimalle sen beni bu halde bırakıp gitmezsin diye düşümdüm... |
Saçma-la-ma mal-mı-sın lan oğlum hergün aynı terane Yapma bu kadar da düşemezsin düşenin üstüne toprak Yaprak bile kıpırdamıyor lan oğlum bastı buhran felaket Aklın ve de fikrin benim oğlum seni zaptettim ben |
Biteceekk bir gün diyeeeeee gelmeee gelmee gitme görmee sevmeeee Hiçç düşmeeeeeeee :D |
sen benim kadınımsın sen benim insanımsın sen benim hayatımsın... |
Tac olsan başıma takmayacağım Nur olsan gözüme bakmayacağım Yoluna adaklar yakmayacağım Tövbeler tövbesi Derdine göğsümü germeyeceğim Bağrımı yoluna sermeyeceğim Rüyamda sana yer vermeyeceğim Tövbeler tövbesi Sinemde kor olsan yanmayacağım Bin yemin etsen de kanmayacağım Seni hiçbir zaman anmayacağım Tövbeler tövbesi Kahretsem sana dön demeyeceğim Ecel ol sana baş eğmeyeceğim Ve senden başka da sevmeyeceğim Tövbeler tövbesi |
Hâlâ yüreğim sana aç, hala buralar sessiz, Olmaz adamım olmaz, asla yapamam sensiz. Hâlâ yüreğim sana aç, hala buralar sessiz, Olmaz adamım olmaz, asla yaşamam sensiz. |
Türkiye`de Saat: 16:05 . |