![]() |
pireyi deve yaptı dilli düdük ateşe bile bile körükle gidiyo kendi kuyusunu kazıo enayi cır cır ötüyo bana göre hava hoş kendi bilir beni bilen ii biliyo boşa çabalıyo bu gönüllerde hükmü geçmiyo |
incitme kalbimi bırakıp gıtme sana kendimi verdim beni yok etme (cemali) |
tiziano ferro sere nere Ripenserai agli angeli Al caffè caldo svegliandoti Mentre passa distratta la notizia di noi due Dicono che mi servirà Se non uccide fortifica Mentre passa distratta la tua voce alla tv Tra la radio e il telefono risuonerà il tuo addio Di sere nere Che non c'è tempo Non c'è spazio E mai nessuno capirà Puoi rimanere Perché fa male male Male da morire Senza te Ripenserei che non sei qua Ma mi distrae la pubblicità Tra gli orari ed il traffico lavoro e tu ci sei Tra il balcone e il citofono ti dedico i miei guai Di sere nere Che non c'è tempo Non c'è spazio E mai nessuno capirà Puoi rimanere Perché fa male male Male da morire Senza te Ho combattuto il silenzio parlandogli addosso E levigato la tua assenza solo con le mie braccia E più mi vorrai e meno mi vedrai E meno mi vorrai e più sarò con te E più mi vorrai e meno mi vedrai E meno mi vorrai e più sarò con te E più sarò con te, con te, con te Lo giuro Di sere nere Che non c'è tempo Non c'è spazio E mai nessuno capirà Puoi rimanere Perché fa male male Male da morire Senza te Senza te Senza te Senza te kara gecelerde yer yok zaman yok ve kimse asla anlamayacak.kalabilirmisin?çünkü çok incitiyor öldürecek kadar çok sensizlik,sensizlik...hatırlayabildiğim kadarıyla son kısımın türkçesi bu... |
harbiden hayat harbe gebedir bir gün gelir ona noluyo dersin hayatı dram edip sigara içerken hayata küfredip ne bakıyo dersin. ben buyum bu güne birkaç kelime ilerde bi cümle belki hazine çok karışığım, ama harbi bi beste hayatla savaşıyom hep silah elde buraların derbisi karşı zamana doğumla başlar finishi musalla rüzgarı sollasan yinede sökmez, bir kere düşer o 2 ye güvenmez kurunun yanında yaşta yanarmış bizim durum biraz sakata kaçmış haller duman ele gözler veriyor mahalleli bize ondan bakıyor ve bu filmde başrolu oynayamaz yerimize bir dublor yada canbaz hayat kumar ve bizler kumarbaz bu dünya ne sana nede bana kalmaz söyle be kim kimin yolunu gözler kapkara talihimden mat izler geri gelir hikmet hamallıkta yapar ne bakıyosun lan halimde b*k mu var ?" |
İçime işlerken Farkına varmamışım Sana bittiğimden Kendime kalmamışım.... |
bır gul idim derilmemiş daha gunyuzu gormemıs örelenıp kırılmamıs |
Sen tutunabilir misin?karşılıksız cepleri boş aşkıma, Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen duyabilir misin attığım sessiz çığlıkları Kimi zaman semaya ulaşırlar sonra sessizce döner gelirler Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Sen tutunabilir misin?Beklentisiz cepleri boş aşkıma Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni |
may la for yu inseşebıııll...oooo beybeee..eeee....:) |
yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaa aaaaaaaan yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaan yalaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaan yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaan yalaaan of offf |
süper bi fikrim var sen şimdi git bi daha geri gelme bnmde sabrım vr şkl dğştiriyo tüknnceeeee |
Türkiye`de Saat: 11:34 . |