![]() |
but you are just a boy you don't understand!!!!! |
Ritmi Kalbimde Hissediyor Musun Tempo Devam Ediyor Düm Tek Tek Tek Bir Dakika Bile Yok Hissediyorum Kaçış Yok..http://www.main-board.net/mainboardnokta.gif (: |
gıannis tossios |
you change your mind Like a girl changes clothes !!!!! I shouLd Know that youu are no qood for me ( bilmeliydm bnm içn iyi olmadığını) |
kal yanımda öyle sonbahar gelince soysuzlar içinde kalma yalnızlığım... bak yenildik işte ZAMANI GELİNCE KALKARIZ BELKİ DE DAYAN YALNIZLIĞIM..!! |
ne ceza bu ne reva bu kor yara ne hazin son ne garip bir elveda bu ihanet kıyametin ya bu hançer felaketin bu son en son hata en zor veda ... ... ... |
Bugün kederliyim beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Yumma gözlerini uyuma bugün Bütün gölgeler akşam oluyor Üşüyor yaprak dallar üşüyor Savrulup yırtılan rüzgar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda doğmak isterdim Sabahlar isterdim asi ve mavi Büyüsün isterdim ışığın rengi Ama gel gör ki kötüyüm bugün Sesime ses değse çığlıkk oluyor Üşüyor toprak taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor :( :( :( |
GıY AteSsTeN GoMLeKkLeRı ßıR ßıR YaNSsıNn uZzeRıNn We Dahı.. KıR TopRaKkTaNn CoMLeKkLeRı ZzaTeNn TedıRgıNn HaLıMm ßıR ßeNıM ßıR ßeNDıMm We ßıR KkeNDıMm oRTaDaYıMm.. ßıTMeSs DeRdıMm ßu HaL ßeNı YeeR ßıTıRıR ßıLdııım.. |
Kal gittiğin yerde mutlu ol Yada gel kalbimde tahta sahip ol Senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim Ama karar ver utamıyorum zamanı |
Aşkım Sen Kimindin? Aşkım Sen Benimdin? Sonunda Yalnız Kaldım |
Türkiye`de Saat: 12:11 . |