![]() |
Senin Dostun Soğuk Esen Yellerdir Tüm İnsalık Senin Gözünde Eldir İçecek Suyun Gözlerinden Taşan Seldir,Bu Ödenecek Bedeldir Sagopa Kajmer |
gel şimdi tut elimi sar beni benliğimi |
dipteyim sondayım depresyondayım.... |
Never an honest worD...but that was when I ruLed worLd |
Rihanna - Hate That I Love You And I hate how much I love you boy -Ve seni bu kadar çok sevmekten nefret ediyorum oğlum I can't stand how much I need you (I can't stand how much I need you) -Sana böylesine muhtaç olmaya dayanamıyorum And I hate how much I love you boy -Ve seni bu kadar çok sevmekten nefret ediyorum oğlum But I just can't let you go (But I just can't let you go, no) -Ve hala gitmene izin veremiyorum (ve gitmene izin veremiyorum, hayır) And I hate that I love you so -Ve seni bu kadar sevmekten nefret ediyorum |
Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedin mi? Anlamazdın, anlamazdın Kadere de inanmazdın Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın.. Ayla Dikmen - Anlamazdın |
Paylaşılmıyor hüzün..Paylaşamam, yolu yok bunun...Anlatamam, sözü yok bunun...Çekilecek başa geldikçe dertler... Candan Erçetin-Söz Vermiştin Bana |
gel şimdi tut elimi sar beni benliğimi ben sensiz ne haldeyim |
dışarda yüz bin holosko birgün ağlar birgün bobo seni bu sesler delgado aldırma rodrigo tello aldırma rodrigo tello rod-ri-go tel-lo sol açıkta bizim tello arkasında deli ibo stoperde sivok zapo aldırma filip holosko aldırma filip holosko fi-lip ho-los-ko kurşun ata ata biter batistuta tuta gider makalele lele lele makalele lele lele makalele leeee dışarda yüzbin apachi daniel amokachi kachi zapatocny tocny tocny zapatocny tocny tocny za-pa-toc-nyyyy |
melike bu nasıl bir şarkı:D |
Türkiye`de Saat: 16:05 . |