![]() |
Ben Hep 17 Yasındayım , Her Ayak Sesinde Ürperirim , Demir Kapinin Her Açılışında , Göğsümün Kafesine Sığmaz Yüreğim.. Her Türlüsünü tadtım Acıların , Ayrılıkların , Herşeye Biraz Alıştım , Bir Seni Beklerken Kendimi Yenemedim. . . |
İşte Gidiyorum , Çeşmi Siyahim ~ |
sevdim sevilmedim seveni sevemedim canımdan böyle bezdim amaaaan |
O gözler bana Eskisinden yabancı İçimdeki bu sevda Hiç dinmeyen bir acı Ruhumun kederinden Gözlerim yaşla doldu Ağlıyorum derdimden Bana bilmem ne oldu En candan arkadaşım Ruhumu saran gece Ben kime bağlanmışım Ağlıyorum gizlice Kimsesiz sararmışım Derdime şifa verin Kalbimdeki yaralar Daha,çok daha derin Gulay-Hasret |
ya kör yada bileyli testere meraklanın millet anlaşılmaz seslere iki kızan kapatılıp tutulur testere bizide nezaman keser acep destere |
bugün doğum günüm 3 aralık ve şafak karanlık |
!!Aşığım sana DOYAMIYORUM Nede güzelsin BAKAMIYORUM Seni sevmeye KIYAMIYORUM Bu ne büyük AŞK ŞANLI BEŞİKTAŞ!! |
sevdalar aşka doymak için vuslatlar sana kanmak içinn...denedim gitmiyor dertlerim bitmiyor bu sızı dinmiyor ne doyarım ne kanarım ben sana dilberim.... |
söylermisin hazan nedir yaprak düşer yere bibir usul usul gönlüme gir yüreğim bağrım çatlsın |
korkuyorum ama ne garip şey yine seslenir bana duyabilsem ya da bakmasam hiçarkama dönüp ki biri gelmesin diye korkutur beni yalnızsam korkutur yolu bulamazsam korku tüneli bu çaresi yok en azından(çıkmak için arayacaksın yol) |
Türkiye`de Saat: 06:02 . |