![]() |
büüüütun dunya buna inansa bir inansa hayat bayram olsaaaa insanlar el ele tutussa birlik olsa uzansak sonsuza layy laaa laaa:D |
Sen abartıyorsun rahat yaşamla sapıtmayı İstanbul üstünden geçmiş bırak kendini korumayı İyiden iyiye bakıyorum da yoldan raydan çıkmışsın Tenine dokunan ellerden bir koleksiyon yapmışsın aferin! O yataktan bu yatağa yatıp takılıp sızmışsın, bu zihniyetle aşkı yorgan altlarında aramışsın aferin! Akrep ateş çemberinde harekiri yaptı sahiden pozitif olana dek negatifim kuzen Sagopa Kajmer-Aşk Yok Artık :) |
Bu YaraLar bereLer sanadır biLeLer..GöreLer aŞkıMı..Şahidim gÖKKubbe... |
Rütbeni bilicen!!!!!!!! |
son bir daha göreyim gidipte dönmeyeyim |
sende bızdensın buradaysan sen de bızdensın oynuyorsan sende bızdensın cosuyorsan sende bızdensın takmıyorsann efkardan ofluyorsann pufluyorsan içindekı stresı herkeslerden saklıyorsan sende bızdensın hobaaa :D:D |
şak şuk şak şuk Şaka değil işte şurup Krizlere girme beni unutup grup olalım gurup çikita muz muz muz çikita muz muz :D:D:D nihahahahha zuhahahah:D:D:D ajdar:D:D |
Ben Böyle KahroLurken , Sen Oralı Değilsin Bu Aşk Bizim değiLmi , Sen Nasıl Sevgiliiiisiiiin :D Funda Arar - Ateş Düştüğü Yeri Yakar :D |
serçeye saldıran akbabaların kellesini almalıyım Başımı alıp rüzgarsız bir yöne kaçmalıyım Domuzların derdi başka söyle lan yanlışmıyım Masumlara yuh çekip zalimi alkışlayın Hain oyunlardan sonra düze çıkan yollarda var Zaferi hırsla besleyen inadına naim yaşar Zalimden çıkan ne varsa birgün zindanlara talimdir Düşmanlarımı sormayın benden daha salimdir. |
"..sevmek yok..!..gülmek yok..!..umudum yok..!..ağlamak yok..!" :( Batı Yakası - 4 Gün Önce |
Türkiye`de Saat: 11:34 . |