![]() |
affetmem asla effetmem birdaha içimdeki sevgiyi gömerim ben toprağa sonu yoktu bu aşkın bile bile katlandım önemi yok sevdiğim artık yaşamanın:(:( |
Cennet benim evim tatlım sensizlik terbiye bana.. |
kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var alevler içinde Beşiktaş sana yemin olsun bitmeyecek sevdan mezarımda bile sen benim her gece efkarım gözümdeki yaşım sigara dumanım sen benim damardaki kanım alnımdaki yazım şanlı beşiktaşım... |
Aşk seni bulabilir de , uzakta durabilir de, samimi oluyor derken mesafe koyabilir de, bu böyle... |
İflaslarımı sunuyorum iflastayım evet Bir çam ağacıymışcasına düşüyor kozalaklarım Hayat trenleri geçiyor gözlerimin önünden Kopuyor sayfalarım kökünden Kader senle kaç kez anlaşmalıyım?Anılarımla küstüm bugün senle barışmalıyımVe yarışmalıyım elbette zaman son gaz köklemişken Kabuk tutmuş kalbimi bir hekime sardırmalıyım. |
dayanacağın bir duvarın yoksa ör hadi, kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir, hakkımı isterim, payıma düşen herşeyi alırım felsefesi, haksızlık oyunlarında hakkı yendi, rengi kaçtı yaşamın, derdi sardı, yaranın acısı tacı attırdı krala dahi, bir ömür fani, bir umut hani? tebessüm vahi, kabusum canî yazdıklarım; yazacaklarımın güvencesi sago k. |
Toz pembeeeeeeeee Hayaller vardiiiiiiiiiiiii Pembesiiiii gittiii Tozu kaLdi :/ |
hayat devam ediyor hayat devam ediyor |
besiktasliyiz besiktasli anlayamaz kimse bu aski bekcisiyiz kopsa kiyamet siyah beyaz bize emanet.. |
Sabır Taşına Döndüm Allahım Bana Acı , kaLmak mı Gitmek mi ZOR ! Gönlüm Benden DAVACI.. |
Türkiye`de Saat: 07:53 . |