![]() |
bebeğiimm oldunnn daha ılk gundenn ne cabuk dedıgınn zaamnn ağlıyorumm |
ona buna benzemem oyuna gelmem senin için ölmeye söz veremem |
i don't want to but i have to get you out of my mind.. when you miss me one day you know me where to find.. |
Pinhani - Yıldızlar Gökyüzünde ne çok yıldız var. Biri parlak,biri ürkek,biri yanlız, Diğeri sanki burda. İçimizde ne çok hırsız var. Biri aldı beni götürdü sonra sattı hemde yok pahasına. Ah şu hırsızlar, Her gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar. Ah karanlıklar, Seni benden,seni dünden,seni gerçeklerden korurlar... |
astronomy a staaaaaa(r):D:D mtllc'm:D |
sabaha kadar yandi icimde bir ates, neleri alip gitti ne kaldi ah o gunlerden, ruzgar gibi gecip gittin hayatimdan, hala her yanimda izlerin var, ruzgar gibi esip gectin hayatimdan, saclarimda serin bir huzun var, bu ada vapurunda sen olmaliydin yanimda, bir derin sizi kaldi o gunlerden hatira, bu ada vapurunda sen olmaliydin yanimda, o guzel gozlerin var duydugum sarkilarda, bu sabah bulutsuz yagmur gibiyim, yalnizlik cok zormus, tanidik yuzler gordum, seni sordular hicbir sey soyleyemedim, gunahlarin boynuma, bu iskence, bu aci nereye kadar surer, bilmiyorum, nerdesin? ne yapiyorsun? bilmiyorum, ama beni sorarsan, asik adam ne yapar, ya oturur siir yazar, ya da, ya da, ya da dun gece benim yaptigim gibi, oturup sabaha kadar hungur hungur, hickira hickira aglar... AynA-ada vapuru.. |
hey hey oynarsın tey tey,düşman sana doğu,batı,kuzey,güney,beni dinler dersin aney!..,kibirler ve vaadler hey gidi hey. |
sen gel kederlenme düşmez kalkmaz bir Allah... |
do you know your enemy well gotta know the enemy oleee olee böle anlıorum ama inşallah böledir:D:D |
karala kralı ele geçeni vuralım sar ama yakalım indir peçeyi bayanın bu boooş yollara doğru kooş hadi koş sonu 0 ama koşşş |
Türkiye`de Saat: 06:02 . |