![]() |
Ben sadece ayrılıklada diğil genelde kendimi hüzünlü hissetiğim günlerde hep slow rock tarzı eyler dinlerim şebnem ferah, mor ve ötesi, duman ve bi kaç daha grup. |
ayna: severek ayrılanlar.. gulsen: ayrılığın düğünü .. serdar ortac: ayrılık insanlr için.. gokhan özen: bır veda hıkayesı.. cankan: yemın ettım..... istersnız yazarım daha..:) |
ibo - bir tek dileğim var mutlu oL yeter! |
açarım muslumu çakarım bıramı :):):) |
altan civelek deniz gözlüm |
anathema ayrılık gibi durumlar söz konusu olduğunda candır. one last goodbye ve parisiene moonlight özellikle. opeth'in to bid you farewell de nefis gider hatta. |
Anathema - Release her zaman tek geçmekteyim.. Anathema parçalarının hepsi harikadır ama ayırdıklarım var tabi.. örnekleme ; Angelica,Fragile Dreams,Sunset of Age,One Last Goodbye,Are You There ve son zamanlarda daha da emin oldum ki; ayrılık gibi bi durum olduğunda kesinlikle dinlenmesi -insanın içini boşaltması için- gereken parçaları "Renksiz" yapmış.. melankolik ve düşsel parçalar yapıyor,harika da yapıyor! Renksiz'in hiçbir parçasını ayırmadan size komple dinleyebileceğiniz linki öneriyorum: http://myspace.com/renksizsu dikkat ! yan etkisi : intihar(!) bunu sadece somut olarak düşünmeyin..içsel bi intihar,bedenen intihardan daha kötü olabilir ;) |
ferhat göçer-takvim:( insan bunada alışıyormuş,insan dayanıyormuş bütün gücüyle pişman çok pişmanım esasen ama çok korkuyrm ya reddedersen.. |
barış manço - söyle zalım sultan öleyimmi :deal: |
kafayı düzelttim senden sonra kendime yararım bundan sonra:D |
Türkiye`de Saat: 22:54 . |