![]() |
Ayrılık sonrası dinlencek şarkılar....... :secruity: :girlshit: :secruity: |
Duruma göre değişir. Severek mi ayrıldılar? Kavgalı mı ayrıldılar? Birileri mi ayırdı? Aldatma var mı işin için de? Ama en iyisi bütün hepsine Sezen Aksu gider... |
Emel Muftuoglu - Hosgeldin Huzun Zeynep - Yikil Karsimdan Bosanmak Istemiyorum Dizi Muzik - Yarim Yarim |
Malesef severek ayrıldılar....ilginç olan kız sevmiyorum diye numara yapması ve erkeğin bunu iyi bilmesi......Film gbi yaHu.......... |
rafet el roman takıl :) gönül yarası :D |
Yeliz - Ağla Kalbim |
abi böle şarkılar hep bitirir adamı yapmayın dinlemeyin böyle ben söyleyeyim: ismail yk-lokum gibi:) özcan deniz-bi dudaktan gibi gibi işte :D:D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
No Doubt - Don't speak Sophie Zelmani - I will remember you Evanescence - My immortal Evanescence - October İzel - Anlayamazsın Mustafa Sandal - En Kötü İhtimalle Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi Rihanna - Unfaithfull Ebtg - Missing İncesaz - Çok aşığın var diyorlar Zeki Müren - Ben seni unutmak için sevmedim Ebru Gündeş - Söyleyin Ebru Gündeş - Seviyorum Alison Krauss - It doesn't matter :D:D İyi gider :D:D |
sezen aksu _kolay olmayacak sezen aksu_git uğur_gözlerimi çizdim seni yıldız tilbe |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
resul balay olabilir :D :D |
ayna:severek ayrılanlar |
Leman Sam - Gül Güzeli |
ya ayrıldınmı bu tarz sarkılar dinlemicen kardesim o zaman daha kötü olursunuz. en iyisi mi siz rap hip hop hareketli falan dinleyin :D ayrılığa iyi gelir :D |
ayrılıkta gule oynaya yasanmaz ki...huzunlu sarkılarla bunalım takılacan ki onund tadı cıksın... |
no doubt dont speak |
Alıntı:
sölimmi daha...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
(kabullendim ama:) )....çok güzel şarkılar yazmışsınız... |
duman---içerim ben bu akşamm :D:D:D |
BENGÜ AĞLA KALBİM |
Mansur ark-Gazla Gitsin :D |
Mahsun Kırmızıgül-YIKILMADIM :D:D:D |
Alıntı:
|
burak kut-sonbahar |
Musti - Gİdenlerden |
Dön Çarem Gökhan Özen |
Duman Gözlüm :) |
en acıklısını unutmşm.vega-alışamadım yokluğuna |
ismail yk allah belanı wersinn .... :) belki birz aaaırr oldu ama ilk aklıma gelenıı yazdmm... |
Cem Özkan - Dön Bana Duman - Yanıbaşımdan Duman - Haberin Yok Ölüyorum Özlem Tekin - Belki Özlem Tekin - Biri Var Özlem Tekin - Yazmamışlar Şebnem Ferah - Yağmurlar Şebnem Ferah - Bugün Şebnem Ferah - Ay Aylin Aslım - Ahh Aylin Aslım - Senin Gibi Aylin Aslım - 4 Gün 4 Gece Vega - Elimde Değil Vega - Mendil Bülent Ortaçgil - Kimseye Anlatmadım Bülent Ortaçgil - Sensiz Olmaz Murat Çelik - İtirazım Var Murat Çelik - Pervane Murat Çelik - Seyyah Feridun Düzağaç - Buralardan Gitme Feridun Düzağaç - Cumatesi Feridun Düzağaç - Ağlamıyorum Feridun Düzağaç - Beni Unutma Candan Erçetin - Söz Vermiştin Candan Erçetin - Sensizlik Cem Adrian - Yağmur Cem Adrian - Sessizce Cem Adrian - Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım Haluk Levent - Anlasana Haluk Levent - Nerdesin Anathema - Release Anathema - Lost Control Anathema - Angelica Anathema - Fragile Dreams Nirvana - Depressed Nirvana - Half The Man I Used Katatonia - Deliberation Katatonia - Help Me Disappear Katatonia - My Twin Katatonia - I'm Nothing Entwine - Nothing Left To Say Entwine - Surrender Pearl Jam - Black Breaking Benjamin - Rain Within Temptation - All I Nedd Within Temptation - Bittersweet Within Temptation - Final Destination daha vardır ama aklıma şuan bu kadar geliyor :) |
soner arıca - ayrılık tek geçerim.. |
hey maşallah başka yokmuydu tunca:D benim favorilerimden biri sezen aksu-git |
Alıntı:
arşivime baksam,yazardım daha ama ondan da korktum! yazdıkça yazarım,bi koca sayfayı kaplarım die :D sezen aksu..ferhat göçer..kıraç..funda arar..nev.. bunlar dışında da daha aklıma gelmeyen bir sürü isim var ve gerçek sanatçılar O'nlar..ben rock & doom metal tarzındakileri yazdım! şahsen beni yeri geldiğinde onlar ağlatıyor,yeri geldiğinde slow poplar :) |
gidenlerden...;) |
kalbime gömerim o zaman:( |
gökhan türkmen ve kahraman tazeoğlu ii gider tavsiye ederim :D:D:D |
|
Türkiye`de Saat: 17:53 . |