![]() |
candan erçetin ---sitem--- |
sezen aksu ikili delilik |
cemali - duymak istiyorum... |
öyle bi şarkı yapılmadı daha. |
Alıntı:
|
çok sevipte ayrıldıysan tabii ki sevgin bitmemiştir ve bu durumda dinlenecek en güzel şarkı barış mancodan unutamadım |
kazım koyuncu-işte gidiyrm |
cengiz kurtoğlu -sewen ceker acıyı sewmeyen nerden bılsın bana aşktan sözetme sewmek kım sen kımsın;)); |
YouTube - Sinan zengin Kalbime gömerim gökçe kırgız emre duygusal klip bu sarkı en iyisi bence... |
bence baba müslümden kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde şarkısı ne şekilde kimden ayrıldınsa hiç önemli değil ilaç gibi gelir |
Giorgia - Gocce di memoria... |
nelly furtado - try |
|
|
bu da benim hazırladığım :'(.... |
mavi sakal dan - çektir git |
ya burda ayrılık acısı çekiyoruz dimi sizde valla bu acı cekilirken şarkımı dinlenirrr yaaa |
En guzeli Allah Belanı Wersiinnn... !!!Efsane !!! şarkı yaa... :):):) |
erol evgin-ben imkansız aşklar için yaratılmışım |
Alıntı:
bide aldanma çoçuksun mahsun yüzüne de güzel giderdi herhalde anında bi kutu ilaçla birlikte tabii :D:D:D:D |
gokçe kırgız kalbıme gomerım altan cıvelek denız gozlum bulent gokçe gittigin o yollar |
berkez sönmez ateşimizi tavsiye ederim işe yarıyo |
ayrılık sonrası melankolik şarkıların dinlenmesini hiç anlamam, daha depresif yapar insanı, koyun iron meidan, slayer, children of bodom, megadeth, metallica kafa bi yerine gelsin...:D |
ümit besen-nikah masası :P :D |
Alencigimin yorumuyla :) Kader anlasana |
EMre Aydın ŞArKıLaRı: Gİt,bELKi biRgün,DAyaN yaNLızLığım... |
Mustafa Ceceli ve ENBE Orkestrası - Unutamam |
DUMAN - BENI YAK KENDINI YAK |
güllü-nereden sevdim o zalimi güllü-unut diyordunya unuttum işte güllü-ödüm kopuyor |
nalan - farzet ;) |
Ayrıldıktan sonra şarkı dinlemem.. dinleyipte bunalıma sokamam kendimi:D:D |
MÜSLÜM GÜRSES |
MÜSLÜM GÜRSES -HASRET RÜZGARLARI- |
kurban- yalan dostum aşk diye birşey yokkk |
cem karaca - herkes gibisin |
ayrılmişsın zaten olan olmus ama yinede aynadan sewerek ayrılanlar olabilr |
Hareketli parçaların dinlenmesinden yanayım ben..Hüzünlü parçalar dinleyim efkarın altında kalacağına güçlü olup herşeye inat gülümsemek en iyisi..Zor olsada imkansız değildir.. !!! Onçüüün ; Kurban-Yalan Dostum süperix olur.. :D |
bengü-unut beni |
ANATHEMA-ONE LAST GOODBYE Yalnız çok pis çarpıyo dinlemeyin bnce ama yinede yazıyımm dedim:S |
mustafa ceceli enbe orkestrası -unutamam mükemmel bi şarkı ama ayrıldıktan sonra nasıl gider bilmiyorum :D |
Türkiye`de Saat: 09:46 . |