![]() |
Ben sadece ayrılıklada diğil genelde kendimi hüzünlü hissetiğim günlerde hep slow rock tarzı eyler dinlerim şebnem ferah, mor ve ötesi, duman ve bi kaç daha grup. |
ayna: severek ayrılanlar.. gulsen: ayrılığın düğünü .. serdar ortac: ayrılık insanlr için.. gokhan özen: bır veda hıkayesı.. cankan: yemın ettım..... istersnız yazarım daha..:) |
ibo - bir tek dileğim var mutlu oL yeter! |
açarım muslumu çakarım bıramı :):):) |
altan civelek deniz gözlüm |
anathema ayrılık gibi durumlar söz konusu olduğunda candır. one last goodbye ve parisiene moonlight özellikle. opeth'in to bid you farewell de nefis gider hatta. |
Anathema - Release her zaman tek geçmekteyim.. Anathema parçalarının hepsi harikadır ama ayırdıklarım var tabi.. örnekleme ; Angelica,Fragile Dreams,Sunset of Age,One Last Goodbye,Are You There ve son zamanlarda daha da emin oldum ki; ayrılık gibi bi durum olduğunda kesinlikle dinlenmesi -insanın içini boşaltması için- gereken parçaları "Renksiz" yapmış.. melankolik ve düşsel parçalar yapıyor,harika da yapıyor! Renksiz'in hiçbir parçasını ayırmadan size komple dinleyebileceğiniz linki öneriyorum: http://myspace.com/renksizsu dikkat ! yan etkisi : intihar(!) bunu sadece somut olarak düşünmeyin..içsel bi intihar,bedenen intihardan daha kötü olabilir ;) |
ferhat göçer-takvim:( insan bunada alışıyormuş,insan dayanıyormuş bütün gücüyle pişman çok pişmanım esasen ama çok korkuyrm ya reddedersen.. |
barış manço - söyle zalım sultan öleyimmi :deal: |
kafayı düzelttim senden sonra kendime yararım bundan sonra:D |
hasretler ayrılıkla başlar yanar yürek sessizce ağlar :( |
şebnem ferah - sil baştan |
forever ismail yk/Allah belasını versinn :):):) |
nilüfer- yolcu yolunda gerek... |
hayko cepkin bilmezsin |
Aşkın Nur Yengi--Ayrılmam sözleride şöyle: Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu his Yokluğun da sen, Ne varsa sen bu evde Ayrılmam, sarılırım hayallere Ayrılmam, sevişirim özleminle Ayrılmam, sarılırım hayallere Ayrılmam, sevişirim özleminle Hava ağır sıkıntıda sokaklar Sensin kaldırımlardaki bu iz Alışmaya çalıştıkça öfke gibi Hasret büyüyor göğsümde, sinsi, sessiz |
Ayna:severek ayrılanlar Ayna:adı konmuş ayrılığın Ayna:seni çok seviyorum.....ya da Erhan güleryüz:ay değil mevsim değil....:(:( |
Alıntı:
|
demet akalın_tatil :D acilen toparlanmalıyım üstümden koca bir aşk geçti,, bi kaç gün tatile çıkmalıyım aklıma gelirsen sana yazarım :D:ciao: |
Alıntı:
en güzeli bu olsa gerek.tamam üzüleceksin ama değmiosa tatile |
yoda- belki Athena-bak takılmana CANDAN ERCETİN-UNUT SEVME BENİ :p |
ayrılınca beni kaybettiği için o üzülsün rober hatemo-oh ne güzel oldu gökhan özen-tövbeliyim türden dinleyin |
ŞEBNEM FERAH-ARTIK SEVGİLİM DEİLSİN |
yine aklıma bişe geldi :) emre altuğ-birde bana sor |
AynA dinleyin.....herşey mevcuttur şarkılarında......ben günler geçiyor tavsiye ederim.... |
MetallicA :Nothing else matters |
gülay'dan teselli... |
reha - alışamadım |
gece yocuları-nerdesin |
Çamur /Ayrılamıyoruz meliha'yla |
ankaralı turgut - bayır aşşağı yatır beni :D |
yakup ekin-unutamam |
Metin Işık - Melek Yüzlü Sahtekar tavsiye edrm:):):):) |
orhan ferdi |
Denizin sesini dinleyin sizi doğal sesiyle rahatlatmiş olacaktır tavsiyemdir ;) |
buldum melıh göngör 14 bahar geçti yollarıma çıkma sakın çıkarsan hı çacımam gözlerıme bakma sakın bakarsan ......unuttum |
ahmet kaya-bir veda havası tek geçerim her duruma uygun vakit tamam seni terk ediyorum.... |
ne kadar acımasıszsın öyle |
sertap erener-söz bitti Unutursun için yana yanaa... |
sezen aksu adını hatırlayamıyorum:bi ümitle ya olursa dersin hep bile bile herşeyin bittiğini...diyen şarkı....:( |
Türkiye`de Saat: 09:44 . |