![]() |
Rica ederim arkadaşlar.. ege çubukçu - 1 gün en sevdiği şarkılardan birisidir..bu şarkı beni anlatır dediklerimiz vardırya buda benim için onlardan birisi.. |
Kanye West - Through The Wire hayatımda duyduğum en güzel beatler den birisidir..bu tracki dinlediğim zaman çok rahatlıyorum..kanye westte hiphopın önde gelenlerindendir..hala dinlemeyenler varsa tavsiye ederim bütün trackleri birbirinden güzel |
bi kac beyendigim güzel yabanci hip-hop vidyolari yükleyim beyenmesseniz söyleyin sarkilari anlamiycaksaniz, isterseniz size sarki sözlerini gönderebilirim |
bundan sonraki vidyolara bakmanizi tercih ediyorum süper kalite vidyolar |
haa isimlerinide söyleyim 1. vidyo-kanye west - stronger 2. vidyo-dj drama ft. nelly & T.I. - 5000 ones 3. vidyo-rick ross - everyday i´m hustling |
dj khaled-we talkin over lil wayne-stuntin like my daddy snooop dogg´un en beyendigim vidyosu snoop dogg ft. b-real - vato |
akon ft. young jeezy - soul survivor David Banner Feat Akon,Lil Wayne [/youtube] fabolous-diamons on damn chain |
bu adam fransiz süper bisey Tony Parker feat Fabolous & Booba - Top of the Game Tony Parker - Clip Balance Toi son olarak size dünyanin en iyi beatboxcusunu gösteriyim kulaklariniza inanamiyacaksiniz süper bisey |
sonuncu vidyoya kesin bakin adam süper |
ceza + koLera + sagopa + ayben... ama ceza 1 ... :):):) |
Türkiye`de Saat: 16:41 . |