![]() |
çok iyi bir rap müzik dinleyicisi deilim...ama bence ceza |
ben bu aralar hayki ve cash flow dinliyorum asıl arabesk rap yapan bunlar bence tabiki dier ceza ve sagopa da ii rapçiler ama bnm fikrim bu !!! bu arada yanlış yazmadım hayki boşuna uyarmayın hayko yazmıcaktım |
daha cok American Hip-hop dinlerim ama .. turkiyede ceza |
turkıyede rap patlaması CARTEL olmuştun.ben en iyisi ERCİ E dir. |
sagopaaaaaaaaaaa kajmerrrrrrrrrrrrrrrrr... herşeyiyle 1 numara |
sago tabikidé...:D:D |
sagopa (: |
forza SAGOPA KAJMER |
Sagopa forever;) |
Sagopa Kajmer! |
Buda sorumu Tabiki Cartel ... |
cartel kım eskı toprak maallll |
sonunda gerçeği anlayıp özüne dönüpte metal müziğikle uuraşan repçi :D |
bırakın bunları yha en rapçi dj_ateş :D |
:D:D:D |
pefff en iyi tabıkı sagoo kaf kefff kasvaaaaa tartısmaya gerenk yok cuuttt :D:D |
Sagopa Kajmerden başka rapçi tanımam :D |
amma çok repçi varmış forumda :D |
SagopA KajmeR LAKAPLARI DJ Mic Check, Kaf Kef, Yaşlı Çocuk, Küheylan, Pesimist, Evliya-i Rap, Karizmatik Emmi, Gizemli Rapçi, Cümle Mühendisi, Melodrama, Yaşlı Planet, Kajmeran, Yorgun Bekçi, Rap'in Oğlu, Kırık Çocuk,Gezgin Rapçi,Rap'in Kendisi sago key key sago kaf kef |
sago tabiki de ... |
cezaaaa |
foreverr cezaaa |
Sagopa Kajmer .. ! |
rapden nefret ederim |
en iyi türk raper olarak sorulmadığı için eminem deme hakkım var sanırım :) türk olarakta ceza.. |
sagooooo kaf kef kaf kef :D:D |
Müslüm :D Ceza 1 adım önde gibim |
Sagopa Kajmer..! |
bence cezada iyi sagopada..fakat yeni girişimcilerin de hakkını yememek lazım..;) |
Krallıksa bahsettiğiniz ! ; Kral dediğin adam , aklını zekayla birleştirilip karşısındaki beyinlere yaşanmışlığın ve sonuçlarını özlü sözler söyleyerek anlatılması gerekeni dile dökmektir. Acaba kral o zaman kim oluyor ? kim laflarıyla size, sizin aklınızdan geçen ama dile dökemediğiniz sözleri sunuyor. Rap dediğin lafı torbaya doldurmayla olmuyor gülüm :) |
ölü repçi :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D valla öyle . |
Hepsinden nefret ediyorum:D:D |
Türkiye`de Saat: 18:55 . |