![]() |
Fatih Ürek - Sus :D :D İbrahim Tatlıses - Hadi Hadi :D Zakkum - Ahtoptlar Zakkum - Hipokondriyak Hayko Cepkin - Bertaraf et - Fırtınamsın - Mellek Ve Bütün Şarkıları Serdar Ortaç - Şeytan Şembnem Ferah - Sil Baştan Sagopa - İstisnalar Kaideyi Bozmaz Gokçe - Sen - Seviyorum Ozluyorum - Vay Be Ben Neymişim - Böğürtlenli Reçel Ogün Şanlısoy - Bende Ozledim Abi bunları tavsiye ederim :) Şimdilik . |
Alıntı:
|
Alıntı:
mesela Işın Karaca ... Yetinmeyi bilirmisin biraz romantik olursa çok sevinirim hani arada bir aglarız yaa şarkılarda işte benim şu sıralar o anlara ihtiyacım var ....... |
abi tam ağlamaklık shayne ward-no promises şiddetle tavsiye ederim ağlamalık yine nil karaibrahimgil film müziğiydi masal adı kesinlikle ağlamaklık hemde salya sümük:D yatarken dinlersen o yastık ertesigün yıkanır yani okadar:D |
ilayda seni çok sevmiştim göz bebeğim neden gittin mazlum çimen unutamadım.. mustafa özarslan sen giderken ... |
nev-mühürlü kaderim arap şükrü-ayrılacağım şebnem ferah-sil baştan zerrin özer-bırak,kıyamam,ayrılmalıyız,o yaz eylem aktaş-zor yıllar |
funda arar-camdan kalp,kırık düşler,sevda yanığı,haberin var mı,yangın yeri |
sagopa -yakıN ve uzak 'ı bı dınLé abım:D:D |
AYna---dur biraz..günler geçiyor..geceler....seyyah((:D)).. ERHan güLERyüz--kI$ günÜ AYrılIK...efsANE...caNCAZım.. hayKO cepkİN--GörmüyorSUN..yaNLIZ kalsIN.. LİnkiN PARk--a PLACE For my HEAD... çİLEke$--yENİdeN...ArdIMA hiÇ BAkmaDAn... dUMAn--aHH..YÜrekTEN..HAberiN Y.O.K ölüyoruM.. sagopa KAjmer--SOĞUK küVET..kendiME SARılIR donaRIM.. MAnGA--saKIN bana SÖyleme.... $iddetle TAVSiye EDerm.....:D |
bence rafet el romanın bütün şarkıları duygusal onu dinlerken ben bi hoş oluyorum seni bilemem tbi bi de gülbenden ya ölümsün ya üğüm şarkısı |
Türkiye`de Saat: 03:39 . |