![]() |
Koridor - Senin O Gözlerin Var Ya(çalan söyleyen ben) buyrun arkadaşlar..can sıkıntısından takılıyorum arada sırada :D RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting yorum yapın ya :love: |
İnidiriyorum kardeş bakalım .. :) |
Emeğine saglık güzel yorumlamıssın... |
teşekkür ederim süper modum..bu 2.şarkı yükleyişim..daha önce de cem özkan-dön bana yüklemiştim buraya..ama ne bakan var ne de yorum yapan..umudumu kesiyordum valla..teşekkürler tekrar yorum için :) |
ya ben bu rapidden bişe indiremiom zaten :( abi inmio ya çoq merak ettm..bşqa link yoq mu? |
rapid'ten nasıl indiremiyorsun..linke tıklayınca açılan sayfada free user'a tıklıcaksın..bir sayfa daha gelecek karşına..orda bir sayaç var geriye doğru sayan..o sayım bitince download butonu çıkıcak..tıklayıp indirceksin :s |
net bilgimide geliştiriorum gzel forumum sayesinde:D:D tmmdır... dinliorum şimdi... çoq güsel olmuş abi yaa...bnde sesini hard rock tarzı zannetmiştim:D:D:D ama çoq güzel ağzına sağlık... |
Alıntı:
rock grubumuz var zaten..arada metallica,iron maiden falan da çalıyoruz..ama tabii grup olarak çalınca arada heavy metal de söylüyoruz..hard rock da..sesimi ayarlıyorum ona göre..ama evde olunca durum farklı..malum evdekiler pek dinlemiyor ingilizce ve hard rock parçalar..mecbur böyle şeyler takılıyoruz evde :) fazla bağırmadan yumuşak ses tonuyla..kimseyi rahatsız etmeden :) |
işi bilioRum diosun..saygı sonsuz:D:Daklıma corey taylor geldi nedense bi anda:D:D |
güzeL oLmuş Hakan Abi , helal.. ses'te süper :D |
Türkiye`de Saat: 14:07 . |