![]() |
Sözüm buradan dışarı :p Şu Rock & Metal' i karalayan arkadaşlar acaba hangi grupları dinledilerde bu "küçük görme" operasyonuna katılıyorlar. Bunu anlayamıyorum. Mayhem mi dinlediler acaba ? Veya ne tarz Metal dinlediler. Bunu çok merak ediyorum. Ayrıca, Rock & Metal diğerleri gibi fabrika çıkışı alt ritimlere sahip değildir. Bir çoğunda "duygu" ön plandadır. Asilik veya Duygusallık. Herneyse, bende size Kara Tren, Sarı Gelin ve şemmamme şarkılarını armağan ediyorum o zaman. :D Şemmamme şemmammee, du yu lav mi şemmammeee. LoL... Rezalet.. |
Alıntı:
Sarı Gelin ,Kara Tren' i severek dinleyebiliriz sanırım...Ama ''şemmamme'' dediğiniz şey nereden çıktı.Aynı kefeye koymayın lütfen...Kendi değerlerimizle bunları karıştırmayalım. |
Alıntı:
şaka bi yana bncede bilinmeden yorum çok yapılıor..saygım var tmm ama eleştirenlerin çoundan daha asil bir müzik dinlioruz daha ii bi yaşam tarzı;) karışmasın lütfen... nese bu bi tartışma cümlesi değildi alıntı yabmayın:D:D:D |
Şemmamme' yi geyik olsun diye yazdım. Sen biliyorsun zaten, onlardan ne kadar nefret ettiğimi Mehlika :).. Yabancı şarkıların sözleri dışında insana ayrı bir duygu yaşatan ritimleri ön plandadır. Mesela ben Boşnakça dilini bilmiyorum ama süper şarkıları var. Ritimleri yetiyor. Kafa sallamak veya kolbastı hareketleri yapmak veya crip-killa, triphop, hiphop - helikopter hareketleri... Herkesin deşarj olma zevki ayrı. Tabi gitar çalarken hele güzel bir solo ise insan uçuyor mesela. Metallica efsanedir zaten. Ritimleri Halka hitab eder ve soloları her ne kadar bir çok kişinin olumsuz notuna maruz kalsa da, bence süperdir. Bu arada iyi hatırlattın, niye Metallica şarkılarından birine video yapmadım :-s Ayrıca Metallica düşmanlarına şunu da yazmak lazım. Ya Allah aşkına, bana bir grup göstersinler ki Metallica kadar hit şarkıları olsun.. Yok.. |
Alıntı:
Tamam alıntı yapmıyalım :p. Yani ne bileyim insan bir konuda ahkam kesecekse gider herşeyini öğrenir öyle yazar çizer konuşur. 2000 yılına kadar techno, trance, hardhouse, hiphop ları dinlerdim fakat ne zaman gitara başladım, işte o zaman içimde araştırma isteği doğdu. Şu anda 70.000 mp3 oldu ve %70 rock metal. Geriside bu hiphop lar.. Best Eagle bence biz arkadaşlara bir SatyricoN - Supersonic Journey dinletmeliyiz :D lol. Saygılar.. |
the scorn torrent ya da a new enemy bnce:Dahah:D HoplayaROCK zıplayaROCK inanaROCK coşaROCK e birazcıkta matROCK dinlemek lazım ROCK diorumm:D:D ama saygı var unutulmasın:D |
Eeeeee şey peki For Hot- Begüm şarkısınıda saygı çerçevesinde armağan edelim mi :D ( ehaha) .. |
oleerr :D |
Ben yazdıklarınızı anlamıyorum yahu...:D Benim anlayacağım şekilde yazın Kübra...:D:D:D |
ablamm tmm istediin o olsun 2 dakkada tercüme ediim neyi anlamadın:D |
Neyse ben açılan sosya lgruba bir bakayım,derslerime ordan çalışayım.:D Sizi burda meşgul etmeyim.:D |
estağfurullah ablacım:D ne zmn nerde nasıl istersen:D anlatırım ben:D |
Ben metal müziğe laf ediyorum . Konuşmak tartışmak isteyen profilden msn alsın . Konuşalım . |
Türkiye`de Saat: 19:40 . |