![]() |
metalciler yardım lütfen:) YouTube - guitar Bu şarkı kime ait bileniniz varmı yav.Bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca bilmeyen varsa da tavsiye ederim:D |
Selam :) O çocuğun adı Funtwo. Çaldığı şarkının ismi ise "Canon Rock" dır. JerryC - Canon Rock Cover' ının yeniden yapılmış versiyonu. Dilersen JerryC - Canon Rock diye arat orjinalini izle :) Hepsinin orjinali ise Johann Pachelbel - Canon in D Major isimli klasik şarkıdır. \m/ |
Bu arada ktunnel den girince videolar açılıyor ama youtube jacker programına ne oldu ya :-s Normal girince videolar açılmıyor Allah Allah. Program mı çöktü acaba :D |
Teşekkürler yardımın için:):) |
Rica ederim dostum her zaman. :rock: |
baya ünlüydü bi ara bu şarkıyı coverlamak :D malmsteen in de vardı galiba cover ı :D |
Alıntı:
YouTube - Yngwie Malmsteen - Canon In D :beer: |
Alıntı:
Tam ben söyleyecektim,benden önce açıklamışlar...:D:D:D Tavsiye için teşekkürler...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
rica ederim ablam :D |
Alıntı:
Amaaaaaan biz ne anlarız metal mutal:D |
Alıntı:
Alıntı:
:D:D:D:D:D Valla ya,anlamaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum.:D Sen de sağolasın canım.:) |
Mazlum kafa mı sallıyorsun:D:DEhueheuehue:D:D Madırım bizim özümüze aykırı :DBkz: http://besiktasforum.net/forum/yerli...k-baris-manco/ |
Alıntı:
:D:D:D:D:D Verdiğin link beni çok duygulandırdı ya Mehlika...:( |
benden yardım isteme :D:D |
abla ne çabuk bıraktın bizi :(:(hayallerimiz vardı forum metalcileri olarak:(:( öksüz kaldım dırrı rırıııımm :D |
Alıntı:
|
hala metalciik yani:D |
Alıntı:
|
bisi bırakmada abla:p:D:D:cool::D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi ve kaliteli müzik yapamıyorlar :) bu arada 50'nin şarkı sözleri biraz şeydir :D açıktır :D |
Alıntı:
|
Tupac'in annesi için yaptığı nişanlısı için yaptığı şarkılar , EMİN3M in kızı için yaptıkları gerçekten çok güzel şarkılardır. Bide Snoop'un Tupac'in ölümünden sonra ona yaptığı şarkı . |
Alıntı:
|
heyy ablamın aklını çelmişler ablaaaa:D:D:D |
Alıntı:
|
abla 50 cent , tupac faan noluyukk:D onları GN'R metallica foo fighters la faln deiştirekmi:D:D |
Alıntı:
|
snat metaldir metalde bizler içindir ablacım:Danca böle bişi çıkarabildim:D |
Alıntı:
|
ne demek ablacım:D her zmn:D |
Abla boşver bende bundan sonra Dede Efendi, Hacı Arif Bey fln takılcam :D |
ahah:D sende gel halim takıl bize:D:D |
Türkiye`de Saat: 01:13 . |