![]() |
2010'da Eurovision'a kim katılsın görüşlerinizi burada belirtebilirsiniz |
almora veya teoman&şebnem ferah'ın katılması müzik zevkinden sonra gözümüze de hitap edebilir |
Ajdar katılsın... |
vala benim gözüme kesen sıla olabilir ... |
türkiyenin katılmasına karşıyım..her sene aynı olaylar,aynı meseleler konuşuyoruz puanlamadan sonra..İnanın kimin nereye puan vereceğini biliyorum.. |
çarşı katılsın olmazsa HAYKO KATILSIN |
kıbrıs rum kesimi yunanistana 12 onlar onlara doğu avrupa ülkeleri aynı kuzey zaten akraba bize bi gurbetçilerin olduığu bide Azerbaycandan geliyor Mehter takımını yolluyalım... |
Ajdar :D |
Kim ile katılırsak katılalım yada hangi şarkıyla katılırsak katılalım siyasi olaylar yüzünden birinci olamayacağımız için bence en mantıklısı katılsak bile avrupa tarzı müzikle değilş kendi ezgilerimizi tanıtarak katılmalıyız. En azından kendi ezgilerimizi duyurmuş oluruz. |
Bana göre Türk motiflerini Batı tarzına uygun olarak işleyebilen Manga grubu katılsa iyi olur ama bu sene yarışmaya pop sound ile katılacağımızı sanıyorum. O yüzden isim pek önemli değil ama kaliteli besteciler işin içinde olmalı mutlaka.. |
Tek Kişi Olacak'sa " DEMET AKALIN " Grup Olacak'sa " MANGA " derim.. |
forever şebnem ferah !!! |
şebnem ferah'ın böLe absürt bi yarışmaya katılmasına üzülürüm:/:( |
Eurovisionda rock metal tarzı eserler başarı getirmez diye düşünüyorum.biraz daha enerjik hareketli parçalar yapan adamların katılması lazım ... Serdar Ortaç ve Hande yenerden gibi sanatçılar olabilir. |
Bence katılmayalım tepkimizi koyalım nede olsa birinci olamayacağız;) |
Alıntı:
|
eğer bir ortalama yaparsak pop müziklerin daha çok derece yaptığını görürüz.. Genelde hareketli parçalar derece yapmış bugune kadar ... Şu TÜRKİYE birinci olamaz mevzusude saçma son 10 yıldır türk müziği çok hızlı büyüdü ve ben son yıllarda ilk 5e giremediğimizi hatırlamıyorum :) |
bu olaylar tamamen diplomatik bu yzden son yıllarda derecelere grioruz;) nese no siyaset:D tamamen show meselesi bnce müzik ynüne bakarsak müziklerin çok azı 5 para eder cinsten çnkü(: alex çok iidi mesela bu sne.. |
Ben ısrarla şebnem ferah diyorum :D |
katıLmayalım.. her zaman aynı şey siyasi olaylar yuzunden sarkılar yarısmıyorda ülkeler kıminle iyiyse ona kıyak yapıyor.. |
bir şarkısın sen yarışmasındaki çocuklar katılsın XD |
Biz çok büyütüyoruz bu olayı, tamamen milli mesele haline geliyor. Boşverin bu kadar, zaten müzik yarışmasından çok siyasi dayanışma ortamı şeklinde geçiyor. Benim adayım Tarık Mengüç, ondan hareketlisini mi bulacağız.. |
Ajdar var :D |
Ajdar'ı Alihan'dan yediği tokattan sonra göremedik pek, özletti kendini Türk halkına.. |
sezen aksu katılsın bnce avrupalıların kulağının pası silinsin :) |
Karmate katılsın Avrupa kemençe dinlesin :D:D |
emre aydın katılmayacakmı? belirlenmemişmiydi :D |
sayılan isimlere bakın ya :) bence bu sene ve bundaki sonraki seneler yarışmaya katılmasak daha hayırlı olur..siyasetin,diplomasinin ve lobinin hakim olduğu bir arenada kimden ne umuyoruz anlamış değilim.. |
bence ne olacak biliyomusunuz ankara havasıyla çıkacan kendi kültürünü tarzını yabancı şarkılar söyleyerek anlatamazsın aktaramazsın anqaralı namık-sallaa:D:D:D |
Alıntı:
|
mangaaaaa...... |
Türkiye`de Saat: 02:51 . |