|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
16-01-2010, 13:58 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 |
NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Toronto Raptors deplasmanda New York Knicks'i 112-104'lük skorla mağlup etti. Madison Square Garden'da oynanan karşılaşmada temsilcimiz Hidayet Türkoğlu mücadeleye ilk 5'te başlarken, 33 dakika süre aldığı karşılaşmada 13 sayı, 9 ribaund, 5 asistlik performans sergilerken, iki tane de top çalma ile oynadı. Karşılaşmada Andrea Bargnani 24 sayı, 12 ribaund, 1 asistlik performansı ile takımı adına sahanın en skorer oyuncusu olarak galibiyetin mimarı olurken, kenardan gelen Jose Calderon 21 sayı, 6 asistlik performansı ile galibiyete katkıda bulunan diğer isim oldu. Ev sahibi ekip New York Knicks'te ise kenardan gelen Al Harrington 31 sayı, 5 asistlik performansı ile sahanın en skorer ismi oldu. New York Knicks'te skora katkıda bulunan diğer isimler 26 sayı, 4 ribaundluk performansı ile Danilo Gallinari ve 25 sayı, 14 ribaund, 9 asistlik performansı ile David Lee oldular. Toronto Raptors sıradaki karşılaşmasını pazarı pazartesiye bağlayan gece sahasında Dallas Mavericks ile oynarken, New York Knicks ise cumartesiyi pazara bağlayan gece deplasmanda Detroit Pistons ile mücadele edecek.
__________________ | ||
|
16-01-2010, 13:59 | #2 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 |
Hido barda olay çıkardı! NBA'de takımlarından Toronto Raptors forması giyen milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, Toronto'da gittiği bir barda bir kişinin fotoğrafını çekmesi sonucu gergin anlar yaşadı. Toronto Star gazetesinin haberine göre Geçtiğimiz perşembe gecesi birkaç arkadaşı ile Yorkville's Lobby isimli gece kulübüne giden Hidayet Türkoğlu, arkadaşı Meghan Kesivic ile birlikte içecek almaya giden ve o esnada barda kendisinin fotoğrafını çeken bir bayan ile tartışmaya girdi. Fotoğraf çekildikten sonra Hidayet Türkoğlu veya onun koruması fotoğrafı çeken kişinin elinden telefonu alarak, çekilen fotoğrafı sildi. Olaydan sonra fotoğrafı çeken Singh isimli bayan yaptığı açıklamada, "Saat bir sıralarında büyük bir adam benim elimden telefonu aldı. Biran telefonumu çaldığını zannettim. Hidayet Türkoğlu'nun kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ve kim olduğu hakkında da endişelenmiyorum" ifadelerini kullandı. Olaydan sonra milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu ise yaptığı açıklamada, "İnsanların kulüplerde bana sormadan benim fotoğrafımı çekmelerini sevmiyorum. O kız benim fotoğrafımı çekti ve ona bana sordunmu dedim. Bana "hayır" dedi ve bende "senin o fotoğrafı silmeni istiyorum" dedim" ifadelerini kullandı. Fotoğrafı çeken kişi ise Hidayet Türkoğlu'nun kendisi ile konuşmayı denemediğini belirterek, "Bence o sadece flaşı gördü ve birden heyecanlandı" ifadelerini kullandı.
__________________ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |