Sezona beklenenden iyi giriş yapan ancak son 3 maçında galibiyet yüzü göremeyen Phoenix Suns, FedExForum'da Memphis Grizzlies'la karşı karşıya geldi.Maçın genelinin dengede olmasına rağmen Memphis son çeyrekteki başarılı oyunuyla 125-118 galip geldi ve başarılı gidişini sürdürdü.
Grizzlies'de Rudy Gay 31 sayı 9 ribaund, O.J. Mayo 28 sayı 5 ribaund 3 asist 3 top çalma ve Zach Randolph 27 sayı 11 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.Onlara en büyük destek 19 sayı 7 ribaund 4 asist 2 blokla İspanyol pivot Marc Gasol'den geldi.
22. galibiyetini alarak Phoenix'e çok yaklaşan Grizzlies'da Rudy Gay maçtan sonra yaptığı açıklamada:Biz saygı görmek için oynuyoruz.Bu platformda saygı görmek istiyoruz zaten yaptığımız hiçbir şeyi değiştirmedik.Sadece sahada sert oynuyoruz.Kendi sahamızda kazanmalıyız, ligdeki her takım bunu yapıyor." dedi
İşlerin yolunda gitmediği Suns cephesinde yıldız gard Steve Nash'in 22 sayı 12 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmazken, Robin Lopez 19 sayı 7 ribaund ile beklenmedik bir performans sergiledi.Ayrıca Grant Hill 16 sayı 8 ribaund, Leandro Barbosa 14 sayı ve Amare Stoudemire 12 sayı 9 ribaund yaptılar.
Steve Nash yaptığı açıklamada:"Dış sahada bu kadar kötü bir takımda hiç bulunmadım.Benim için çok tuhaf bir şey, bunun ne olduğunu bilmiyorum." dedi. |