Portland Takım Oyunuyla Galip | | NBA'de güne oynanan 7 maçla devam edilirken batı konferansının iddialı takımlarından Portland Trail Blazers bu sabaha karşı Rose Garden'da Charlotte Bobcats'ı konuk etti.Maça iyi başlayan Portland son çeyrekte de oynadığı üstün oyunla sahadan 98-79 galip ayrıldı.
Portland adına 17 sayı 8 ribaundla oynayan LaMarcus Albridge takımının en skoreri olurken, Jerryd Bayless ve Nicolas Batum 15 sayı, Rudy Fernandez 11 sayı 4 ribaund 5 asist 3 top çalma, Martell Webster ve Dante Cunningham 10'ar sayıyla oynadılar.
Maçın başarılı isimlerinden Jerryd Bayless:"Koçum bana girişken olmam için fırsat verdi ve ben de bunu yaptım, agresif kaldım." dedi.
Portland koçu Larry Brown ise:"İnanılmaz bir enerjiyle oynadılar.topu paylaştılar ve her güzel şeyi yaptılar." dedi.
Bobcats cephesine baktığımızda Stephen Jackson 23 sayı 4 ribaund 4 asist 3 top çalmayla takımının en skorer oyuncusu olurken, Gerald Wallace 17 sayı 10 ribaund 2 top çalma ve Ronald Murray 13 sayıyla oynadılar ancak takımlarının 23. yenilgisini almasına engel olamadılar. |