![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bilmöiyorum herkes isledimi yoksa sadece MJ olarakmı biliyor ama dünyada bir sporcunun nasıl olması gerektiğini gösteren harika bir varlıktır.Okadar hırslıdırki çocuğuyla oynadığı maçlarda bile kaybetmemek için oynarmış.Gelmiş geçmiş en büyük nba efsanesi ve benim için shaq ile beraber nba i sevme nedenim..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | Emeğine sağlık gerçekten büyük basketçiydi filmini izlemiştim hayatıyla ilgili bayağı iyiydi
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Utah la olan efsanevi maçlarını hiç kaçırmadım hep gece 4 de uyanırdım belkide bsketboldan nba den zevk almamı sağlayan o maçlardı paylaşım için saol | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | Basketbol = MİCHAEL JORDAN onu anlatmaya kelimeler yetmez herhalde.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |