|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
NBA Basketbol Sihirbazlarını Burada bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
12-01-2007, 07:14 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 |
NBA'dan Bir Yıldız Daha Kaydı...çDünya basketbolunun önde gelen isimlerinden Hırvat Toni Kukoc, basketbolu bıraktığını açıkladı. NBA'ya 1993 yılında Chicago Bulls takımında adım atan Kukoc, ligde mücadele ettiği 13 yıl boyunca sayısız başarılar kazandı. Hırvat yıldız adını, özellikle Bulls'da kazandığı 3 şampiyonluk ve NBA'de ''en iyi 6. adam'' ödüllerinde birinci olarak duyurdu. Michael Jordan'ın basketbolu bırakmasının ardından, 2000 yılında Bulls'dan ayrılan Kukoc, sırasıyla Philadelphia 76'ers, Atlanta Hawks ve Milwaukee Bucks takımlarının formasını giymişti. Ünlü basketbolcu NBA kariyerinde toplam, 9.810 sayı, 3.555 ribaunt, 3.119 asist ve 290 blok yaptı.
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
|
12-01-2007, 12:44 | #2 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | yazik ya cok severdim kendisini 3 sayilik atislari superdi ama yaslandi artik hayatinda mutluluklar bir nba takipcisi olarak uzuldum ama yapacak bisey yok
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
12-01-2007, 19:04 | #4 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 | bir zamanların ens evdiğim basketbolcularından,mesafe tanımayan 3lükleriyle,inanılmaz pas yeteneğiyle asla unutmayacağız kendisini..Zaten nba tv de nostalji bölümünde sık sık izliyoruz..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
12-01-2007, 19:56 | #5 | ||
Forumun Basketçisi Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 | artık zamanı gelmişti zaten nba e gelmiş en iyi avrupalılardan biriydi muazzam bir bileği vardı
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |