![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Miami Heat'in dev pivotu Shaquille O'Neal dün gece Miami Heat'in Madison Square Garden'da New York Knicks'e karşı aldığı 116-96'lık mağlubiyetten sonra takım arkadaşlarını eleştiren bir konuşma yaptı.Shaq sonuçla ilgili "Artık bunu söylemekten bıktım ve yoruldum. Kariyerim boyunca asla 500 galibiyet yüzdesinin altına düşmemiştim. Bu gerçekten utanç verici. Bunları söylediğim için geçimsiz biri olacağımı zannedecekler ama düşüncelerim bu yönde" açıklamasını yaptı. Shaq yaptığı bu serzenişte takım arkadaşlarının ismini vermezken finallerin MVP'si Dwyane Wade ise şunları söyledi: "Ben motivasyonu sağlayacak değilim ve asla da olmayacağım. Herkes benden bu konuyla ilgili konuşmamı bekleyecek ama bu olamayacak. Herkes aynada kendine baksın ve takımı adına gurur verecek şeylere imza atsın." superspor | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bnce dıer oyuncular wade ın oynadıgının yarısını oynasalar doguda sampıon olur mıamı shaq ın bunları demeye hakkı yok sezon basından berı kac mac oynadı takım arkadaslarını yalnız bıraktı
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | shaq zaman zaman yaptığı yersiz konuşmalardan birini yapmış ama takımda artık vadesini doldurmuş oyuncular var onlar kesinlikle gönderilmeli
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |