|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
NBA Basketbol Sihirbazlarını Burada bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
15-02-2007, 21:20 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
NBA'den Tim Hardaway'e men! Geçtiğimiz günlerde "gay" olduğunu açıklayarak basketbol gündeminin ilk sıralarına oturan eski NBA oyuncusu John Amaechi'nin bu itirafı sonrası kendisine bu konuyla ilgili sorulan bir soruya " Gaylerden nefret ederim ve gay takım arkadaşım olmasını asla istemezdim." şeklinde yanıt veren eski NBA yıldızı Tim Hardaway'in bu cevabı kendisine pahalıya mal oldu. NBA yönetimi, eski Miami Heat'liye NBA ile ilgili hiç bir organizasyonda yer almama cezası verdi. Hardaway'in görüşlerinin uygunsuz ve kendi görüşleri ile çok farklı olduğunu dile getiren NBA Komiseri David Stern, NBA ile ilgili hiç bir organizasyon, tanıtım, gösteri maçı vb. organizasyonda Tim Hardaway'in bulunmaması kararını aldıklarını ifade etti. Hardaway'in kendisi hakkında söylediği sözler hakkında konuşan John Amaechi ise "Çok anlaşılmaz, saçma, yobazca ancak dürüstüçe bir yaklaşım. Problemi dile getiriş biçimi diğer insanların kullandığı belirsiz dillerden çok daha açık." diyerek eski oyuncunun sözlerini yorumladı. Bu arada Miami'deki yerel bir televizyon kanalına telefonla bağlanan Tim Hardaway ise sözlerinden pişmanlık duyduğunu ifade ederek özür diledi. 15.02.2007
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
|
18-02-2007, 05:08 | #4 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 | he bütün gaylari öldürelim yani..İnsanlar gaylarden hoşlanmayabilir ama böyle açıklamayı herkezin duyabileceği yerde yapamaz,yaparsada böyle alır ceza oturur işte..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |