![]() |
medyanın kültüre olumlu etkileri |
arkadaşlar ben arkeologum eğer tarıh yada arkeolojıyle ilgili sorularınız olrsa yardımcı olurum |
anlamadımm yardımcı olurmusunuz |
bana fiziksel aktiviteyle ilgili bilgi göndermiştin ya onu nerden buldun kaynak göstermek zorundayız kaynagını bulursan gönderebilirmisin tşk |
neo klasisizm sanat akımı hakkında ayrıntılı bilgi varsa yayınlayabilirmisiniz veya feryaed@gmail.com adresine gönderebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler |
ahlak nedir? bulabilirseniz sevinirim..... |
insanların toplum içindeki davranışlarını ve birbirleriyle ilişkilerini düzenlemek amacıyla başvurulan kurallar dizgesi, başka insanların davranışlarını olumlu ya da olumsuz biçimde yargılamakta kullanılan ölçütler bütünü. tarih boyunca her insan topluluğunda ahlak dizgesi var olmuştur. bu dizge toplumdan topluma ve aynı toplum içinde çağdan çağa değişiklik gösterir. nesnel ya da toplumsal ahlak, insanın toplumun öteki bireylerine karşı ödevini içerir. bu kurallar yazılı olmadığı için biçimsel bakımdan hukuktan farklı olmakla birlikte, gene de ahlak ile hukukun örtüştüğü, hatta özdeşleştiği durumları vardır. toplumsal yaşama egemen olan hukuk kurallarıyla nesnel ahlak arasında sıkı bir bağ vardır. toplumun genel ahlak görüşlerine ve toplumsal vicdana uygun düşmeyen hukuk düzenlemeleri, kendilerinden beklenen toplumsal işlevi yerine getiremeyeceğinden uzun ömürlü olmaz. |
ya nükleer enerjilerden nasıl yararlanılır ödew acill yarına |
nükleer enerjilerden nasıl yararlanılır lütfen acilll ya nükleer enerjilerden nasıl yararlanılır ödew acill yarına |
Alıntı:
bi bu linke bak istersen belki işine yarayabilir... DÜNYA’DA NÜKLEER ENERJİNİN DURUMU |
bu ne ya ödev ödev hayatımız ödev hazırlamak la geçiyo türkçeyi bitirdik şimdi de ingilizce istiyolar hem yazılı hemde anlatım ingilizce olucakmış |
arkadaşlar meraba ben daha yeni üye oldumm bana yardımm edersenizz seviniriimm ben ödevimi bulduum fakatt hoca kaynakları da yaz dedi o konu ile kaynakları(kaynakça)bulamıyorumm konum:İSLAM KÜLTÜR VE MEDENİYETİ eğer bulursanızz çookk sevinirimm |
google da çok kaynak bulursun ama kaynakça gerekiyorsa sana sitelerin ismini yazamazsın sanırım,bizim hocalar da böyle cinsti:) |
sLm arkadaşLar foruma yeNi katıLdım benimde bi sıkıntım var bi tez hazırLıcam 2 haftadır bişey buLamadım yardımcı oLursanız sevinirim Konu: Konaklama İşletmelerinde Yönetim. |
okulda eko okul(çevreci okul) diye bir çalışma var. konumuz su. suyla ilgili bir slogan uydurmamız gerekiyordu. benim aklıma bişi gelmedi yardımcı olur musunuz? örnek: geçen yılki konumuz atıklardı. sloganımız: "Dikkatli kullanırsak kağıtlarımızı, kurutmayız ormanlarımızı"ydı. |
arkadaşlar özel öğretim yöntemleri örnek olay yöntemi uygulamasına ihtiyacım var beslenme ile illgili olacak konusu yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim |
Beslenme Öğretmenligi ile ilgili konular cıkıyor hep , biraz daha acarmısın ? ne olacagini. |
Türkiye`de Saat: 11:29 . |