![]() |
bu ne ya ödev ödev hayatımız ödev hazırlamak la geçiyo türkçeyi bitirdik şimdi de ingilizce istiyolar hem yazılı hemde anlatım ingilizce olucakmış |
arkadaşlar meraba ben daha yeni üye oldumm bana yardımm edersenizz seviniriimm ben ödevimi bulduum fakatt hoca kaynakları da yaz dedi o konu ile kaynakları(kaynakça)bulamıyorumm konum:İSLAM KÜLTÜR VE MEDENİYETİ eğer bulursanızz çookk sevinirimm |
google da çok kaynak bulursun ama kaynakça gerekiyorsa sana sitelerin ismini yazamazsın sanırım,bizim hocalar da böyle cinsti:) |
sLm arkadaşLar foruma yeNi katıLdım benimde bi sıkıntım var bi tez hazırLıcam 2 haftadır bişey buLamadım yardımcı oLursanız sevinirim Konu: Konaklama İşletmelerinde Yönetim. |
okulda eko okul(çevreci okul) diye bir çalışma var. konumuz su. suyla ilgili bir slogan uydurmamız gerekiyordu. benim aklıma bişi gelmedi yardımcı olur musunuz? örnek: geçen yılki konumuz atıklardı. sloganımız: "Dikkatli kullanırsak kağıtlarımızı, kurutmayız ormanlarımızı"ydı. |
arkadaşlar özel öğretim yöntemleri örnek olay yöntemi uygulamasına ihtiyacım var beslenme ile illgili olacak konusu yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim |
Beslenme Öğretmenligi ile ilgili konular cıkıyor hep , biraz daha acarmısın ? ne olacagini. |
Türkiye`de Saat: 06:42 . |