![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Olmadıysa yeniden deneyeceksin canım,üzülme...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | puanım kötü değil aslında ablacım ama herşey çok karışık napcam, tercihlerime hangi bölümü yazıcam hiç bilmiyorum dil bölümü mezunuyum ve kesinlikle dilden tercih yapmak İSTEMİYORUM..Türkçe ya da Tarih bölümü istiyorum ama puanım yeter mi bilmiyorum..Konu öznur_bjk tarafından (12-07-2009 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | ||||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun ama üzülme sende bu sene olmadıysa seneye inşallah kazanacaksın...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||||
| | |
| | #5 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkür ederim dayıcan ![]() ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |